Η γαλάζια ευρωβουλευτής ήταν αυτή που είχε κατηγορήσει τους συγγενείς των θυμάτων ότι «καθυστερούν τη δίκη»

Τα «γυρνάει» τώρα η Ε.Βόζεμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών: «Ό,τι έγινε οφείλεται σε… επιπολαιότητα»

Σύμφωνα με την επικεφαλή της ευρωομάδας της ΝΔ Ελίζας Βόζεμπεργκ η «γραμμή» που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο, σχετικά με την υπόθεση του «μπαζώματος» στο έγκλημα των Τεμπών, είναι ότι δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συγκάλυψης και πως όλα οφείλονται σε απροσεξία και αμέλεια.

Όπως δήλωσε, το κόμμα της αγνόησε τη σπεκουλαδόρικη ρητορική περί συγκάλυψης, που υποστηρίζουν κάποιοι και ανέφερε πως «όταν μιλάς για συγκάλυψη, μια τόσο βαριά κατηγορία, πρέπει να το κάνεις με επιχειρήματα και στοιχεία, όχι με εκτιμήσεις για ενέργειες που ενδέχεται να ήταν πρόχειρες».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η κ. Βόζεμπεργκ δεν διευκρίνισε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θεωρεί «πρόχειρες ή επιπόλαιες».

Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σχεδόν το 80% των πολιτών πιστεύει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει την τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Υπενθυμίζεται, η έντονη επίθεση της κ. Βόζεμπεργκ στη Μαρία Καρυστιανού, την πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, για τις δηλώσεις της, κατηγορώντας την ότι με τις αναφορές της πλήττει τη δημοκρατία και εκθέτει τη χώρα διεθνώς, ενώ κατηγόρησε και τους συγγενείς των θυμάτων ότι «καθυστερούν τη δίκη».

 

 

 

ΠΗΓΗ: