Ανήκουστα, ανεύθυνα και εγκληματικά πράγματα συμβαίνουν στα νοσοκομεία της χώρας, την ώρα που οι κυβερνώντες ζητούν ομοψυχία και παραδίδουν τηλεοπτικά μαθήματα στους πολίτες με διαγγέλματα επικοινωνιακής διαχείρισης!

Οι καταγγελίες στο PIPERATA.GR συνεχίζονται για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία. Ναι, φυσικά, οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν και τη ζωή τους για να περιθάλπουν ασθενείς με κορωνοϊό, όμως οι διοικήσεις των νοσοκομείων εξακολουθούν να μη τους δίνουν τα καλύτερα όπλα, οι δε που τους επέλεξαν καλούν τους πολίτες στα μπαλκόνια να τους χειροκροτούν… Τραγικά, υποκριτικά και με επικοινωνιακά τεχνάσματα!

Όπως μας κατήγγειλαν, στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο, επειδή… ξέμειναν από μάσκες (κατά τα άλλα, δήλωναν ότι ήμασταν πανέτοιμοι!), φαίνεται πως μοίρασαν υλικό που είναι για ντροπή και κοροϊδία!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία στο PIPERATA.GR, μοίρασαν μάσκες τρίτης διαλογής, ούτε στη “λαϊκή¨ δεν μοιράζονται τέτοιες, όπως μας τόνιζαν, σαν αυτές που χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί… όταν παίζουν σκηνές από έργα που έχουν σχέση με νοσοκομεία, χειρουργεία και γενικώς την ιατρική!

Αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο, μιλάμε για άκρως επικίνδυνο, ανεύθυνο, υποκριτικό και εγκληματικό!

Το PIPERATA.GR όπως και όλοι οι πολίτες, αναμένουμε την επίσημη θέση των κυβερνώντων δια στόματος Τσιόδρα ή Χαρδαλιά, γιατί ο κ. Κικίλιας έχει εξαφανιστεί, μένοντας… «σπίτι»!

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: