Μεγάλα ερωτηματικά έχει δημιουργήσει ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης που δεν μας έχει συνηθίσει σε ανακριβείς δηλώσεις και φθηνό λαϊκισμό.

Συγκεκριμένα εδώ και μια εβδομάδα κάνει καμπάνια για αντισηπτικά και μάσκες. και κλίνες ΜΕΘ που υποτίθεται ότι έχει βρει σε πολύ καλή τιμή και αναφέρει συγκεκριμένα ότι έχει βρει και έχει προμηθευτεί αντισηπτικά των 500ml χωρίς να ξέρουμε την ποιότητα τους και χωρίς να μας πει την ποσότητα του αντισητπικού που έχει προμηθευτεί σε τιμή 2,5 ευρώ τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική αγορά αφού και πριν τα κρούσματα της πανδημίας του κορωνοϊού βάση τιμών από τις φαρμακαποθήκες προς τα φαρμακεία οι εν λόγω συσκευασίες κόστιζαν 6 και 7ευρώ., ανάλογα την περιεκτικότητα σε αλκοόλη ή την συσκευασία του αντισηπτικού εάν είναι τζελ ή αν είναι σε υγρό, τη μάρκα και άλλους παράγοντες που καθορίζουν την τιμή ενός προϊόντος.

Επίσης προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ανακοίνωσε εδώ και μια εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ότι θα δωρίσει σε συγκεκριμένα νοσοκομεία κρεβάτια εντατικής θεραπείας, αναπνευστήρες, και άλλο ιατρικό εξοπλισμό για να βοηθήσει στην πανδημία του κορωνοϊού και στον αγώνα που δίνουν οι ιατροί και νοσηλευτές αυτή την περίοδο στα νοσοκομεία μας, τα οποία βέβαια κανείς δεν έχει δει ακόμη και κανείς δεν έχει παραλάβει και όλοι περιμένουν να δουν αν είναι ένας φθηνός λαϊκισμός του Περιφερειάρχη ή αν είναι από παραπλάνηση από τις υπηρεσίες του ή τους κοντινούς του συνεργάτες .

Πάντως οι καιροί είναι δύσκολοι και περιίεργοι για να παίζουμε με την ελπίδα του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας.

‘Αλλη φορά κύριε Περιφερειάρχη πρώτα να κάνετε το έργο και μετά να το λέτε.

Πρώτα να φέρνετε τις μάσκες , να φέρνετε τις κλίνες ΜΕΘ και μετά να βγαίνετε και να ανακοινώνεται ότι κάνατε δωρεές από εξοπλισμό ο οποίος δε νέχει έρθει και δεν υπάρχει παρά μόνο στο σχεδιασμό σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: