Έστω με την δεύτερη φορά και με καθυστέρηση δέκα ετών έρχεται η σεισάχθεια! Εμείς πιστεύουμε τον Ντράγκι. Εσείς τι λέτε; Ο Μεγάλου είναι καλύτερος τραπεζίτης και θα επικρατήσει αυτός;

Οι άπληστοι τραπεζίτες μας φέρνουν πιο κοντά την σεισάχθεια. Την διαγραφή του ιδιωτικού χρέους. Εξ ολοκλήρου ή ενός σημαντικού τμήματος του. Πρέπει βεβαίως να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση ο επιχειρηματικός κόσμος και όλοι οι φορείς του. Επιμελητήρια, σύλλογοι, ενώσεις κ.λ.π.

Η εφημερίδα “Finance & Markets Voice” στο χθεσινό της φύλλο αποκάλυψε τα σχέδια του επικεφαλής της Πειραιώς. Κανείς Μεγάλου δεν διέψευσε το ρεπορτάζ.

Ο κ. Μεγάλου αποκάλυψε σε ισχυρό επιχειρηματία με θεσμικό ρόλο στην αγορά ότι τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ της Αναπτυξιακής Τράπεζας θα χρησιμοποιηθούν εν μέρει για την αποπληρωμή των παλαιών, ενήμερων δανείων των επιχειρήσεων. Δηλαδή, θα τους δώσει η κυβέρνηση τα 5 δις (κεφάλαια που άφησε ο Γιάννης Δραγασάκης στον Α. Γεωργιάδη) να χρηματοδοτήσουν το κεφάλαιο κίνησης των επιχειρήσεων μόλις ανοίξουν ξανά και ο Μεγάλου θέλει να τα χρησιμοποιήσει για να την εξόφληση παλιών δανείων που εξυπηρετούνται κανονικά!!!

Τραπεζίτες: Οι μόνοι που δεν βάζουν πλάτη στην νέα εθνική προσπάθεια.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: