Κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι βουλευτές,

α) Στις υπεραγορές (σούπερ μάρκετ ελληνιστί), κύριε επικοινωνιακέ πρωθυπουργέ, γίνεται το σώσε για την τροφή (και καλώς, δείτε κατωτέρω γιατί κατά την κοινή λογική).

β) Στα λεωφορεία, το μετρό κτλ όπου στρουθοκαμηλίζει ο κ .Μητσοτάκης, γίνεται το σώσε και καλώς (δείτε γιατί κατωτέρω)

γ) Σε αντίστοιχης χωρητικότητας με σούπερ μάρκετ εκκλησίες, για την πνευματική τροφή πολλών Ελλήνων που την έχουν ανάγκη, αποφάσισε ο αφέντης μας, συναινούντος του νεοταξικού αρχιεπισκόπου, μόνον 6 χριστιανοί!!!. Απαράδεκτο και μόνον εθνομηδενιστικό.

Κύριε Εθνομηδενιστή πρωθυπουργέ, η κάθε Θρησκεία και ιδίως η θρησκεία του έθνους μας που εσύ το δολοφονείς αλαλάζοντας την νεοταξική ευτυχία σου που η πατρίδα μας γίνεται πολυπολιτισμική, απαιτεί σεβασμό.

Και η κάθε Θρησκεία κύριε «ώριμε» άνδρα, εκφράζει το δέος του Ανθρώπου για τη δημιουργία. Που εσύ ανώριμα και υπερφίαλα δεν σέβεσαι. Ρητορεύων κορονονιακά και πολυπολιτισμικά.

Και που ξεπέρασες τον Αλέξιο που συγκρατήθηκε όσο του ήταν δυνατόν στο θέμα της θρησκείας του έθνους.

δ) Και γιατί καλώς στις υπεραγορές κτλ όπου στρουθοκαμηλίζετε ότι το αγνοείτε αφέντη μας κ. Μητσοτάκη;;

Την απάντηση την έδωσε έμμεσα σε σας και σε όλους που κατέστρεψαν και καταστρέφουν την Ελλάδα, η άξια καθηγήτρια κυρία Γκάγκα. Που είπε, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ, το εξής.

Έχω είπε, δεν θυμάμαι πόσους μήνες να δω μέσα στο σπίτι μου τη μητέρα μου

Ο εστί μεθερμηνευόμενο αφέντη μας κύριε Μητσοτάκη, ότι καταστρέψατε (όλοι μαζί) και καταστρέφετε τα πάντα με το lockdown. Προκαλώντας τους θανάτους (100 τη μέρα) ηλικιωμένων που τους κλείσατε στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους κτλ.

Χωρίς αυστηρές οδηγίες προστασίας τους στο σπίτι. Πράγμα επιεικώς εγκληματικό.

Πράγμα που επίσης σημαίνει, ότι με τις οδηγίες αυτές δεν χρειαζόταν ούτε LOCKDOWN ούτε η εγκληματική καταστροφή της οικονομίας. Που θα έπρεπε με λογικά μέτρα όλα να λειτουργούν Υπό την προϋπόθεση αυστηρών μέτρων για τους υπό εξόντωση ως ανωτέρω, σήμερα οίκει υπερήλικες.

Γιατί κύριε Μητσοτάκη; Η λογική λέει, ίσως δεν το σκεφτήκατε, για να τρομάξουν όλοι και να κάνουν το εμβόλιο; Ακόμα και τα βρέφη ίσως;; Το εμβόλιο έτσι κι αλλιώς θα το έκαναν έστω άσκοπα και τρομοκρατημένοι οι περισσότεροι, χωρίς να καταστρέψετε την οικονομία.

Σε μερικά πράγματα η πειθήνια υπακοή στην νεοναζιστική γερμανία όπου υπαγόμαστε στο lebensraum της, είναι θανατηφόρα;.

Τέλος κύριε Μητσοτάκη, σας πληροφορώ ότι ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου κ. Πρόδρομος Προδρόμου ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης