Γράφει η Δρ. Τζούλια Μισιτζή

Όλα δείχνουν ότι η ελπίδα βρίσκεται στους νέους! Πάντα εκεί βρισκόταν…Σίγουροι ώριμοι ενήλικες με πρόθεση να λυθεί το πρόβλημα, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά! Γιατί σε αυτούς βγαίνει αβίαστα, αυθόρμητα τόσο η λαχτάρα για ζωή, όσο και η επιβίωση.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που ενοχοποιήθηκαν από μια μικρή ομάδα που κατέβαιναν στις πλατείες… τότε που δεν επιτρεπόταν να κατέβουν. Ακόμη και αυτοί με τις ορμονες στο ζενιθ είχαν μεγαλύτερη δικαιολογία να δουν τους φίλους τους, να ερωτοτροπήσουν, να ζευγαρώσουν…δεν είναι η απομόνωση η φυσιολογική κατάσταση για έναν νέο…και όμως σημαιοφόροι οι νέοι στη λύση του προβλήματος.

Οιμέ στους 60χρονους! Ναι ο καθένας έχει το δικαίωμα να σκέφτεται την υγεία του! Για πόσο ακόμα, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών έχει εμβολιαστεί, πώς μπορεί να γνωρίζουν καλύτερα και να μπορούν να κρίνουν καλύτερα, από εκείνους στους οποίους πηγαίνουν όταν αρρωστήσουν για να ιαθούν!! Πόσο μετράει άραγε η γνώμη κάποιου όταν δεν έχει γνώση…και ναι δεν έχει γνώση, πληροφορίες διάσπαρτες έχει που δεν του δίνουν τη δυνατότητα να κρίνει γιατί πολύ απλά δεν είναι ειδικός!

Αγαπητοί αναποφάσιστοι 60αρηδες, οι νέοι εμβολιάζονται λέγοντας ένα ηχηρό Ναι στη Ζωή, εμβολιάζονται και προστατεύουν εσάς, κυρίως με το να πάρουν ξανά το δικαίωμα για μια φυσιολογική ζωή. Αν το σκεφτείτε είναι τα παιδιά σας που σας προστατεύουν. Άραγε δεν φοβάστε να αλλάξει το DNA των παιδιών σας…δεν φοβάστε να πάθουν θρόμβωση τα παιδιά σας ….και φοβάστε για τον εαυτό σας! Αφήστε τους ειδικούς να κρίνουν για εσάς.

Πάρτε παράδειγμα από τα νέα παιδιά. Αυτοί οδηγούν τον κόσμο, έχουν λιγότερες φοβίες, προσαρμόζονται πιο εύκολα και επιθυμούν την υπεροχή και η νίκη σε έναν πόλεμο είναι ένα είδος υπεροχής. Γίνετε και εσείς λύση στο πρόβλημα και πάρτε αποφάσεις για τη συνέχιση της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, τόσο για το άμεσο πρόβλημα αυτής της Πανδημίας, όσο και για τις μελλοντικές πανδημίες που θα εμφανίζονται εξαιτίας της ανθρωποκεντρικής πορείας αυτού του κόσμου.

Πηγη: healthyvoice.gr