Είναι πραγματικά γελοίο το να εντοπίσεις τις ασυνέπειες και ασυνέχειες της προοδευτικής ρητορικής, σχετικά με τα ζητήματα ισότητας, φύλου και όλων των υπολοίπων. Η Χίλαρυ όταν ήταν υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, παρόλο που είχε εγνωσμένη συμμετοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είχε την συμπαράσταση πολλών προοδευτικών γυναικών και φεμινιστριών,γιατί αποδέχεται την ατζέντα αποδόμησης της πυρηνικής οικογένειας, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

Εδώ η ιμπεριαλιστική εξουσιαστική πολιτική απλώς εξαλείφεται. Από την άλλη, στην περίπτωση της Λεπέν, το χαρτί της γυναικείας υποψηφιότητας και της ισότητας των φύλων εξαλείφεται, επειδή θεωρητικά η Λεπέν πρεσβεύει ένα πιο παραδοσιακό μοντέλο της κοινωνίας, όπου η πυρηνική οικογένεια παίζει τον κύριο ρόλο. Παρόλο που δεν έχει σχέση με τον εθνικισμό και είναι απλώς συντηρητική -έχοντας κάνει πολλές παραχωρήσεις- ταυτίζεται ακόμα και με τους ναζί ή τον Χίτλερ. Εδώ η ασυλία της γυναίκας-πολιτικού δεν υπάρχει και αυτή η υποψηφιότητα ταυτίζεται με το απόλυτο κακό.

Τι αντιλαμβανόμαστε λοιπόν; Ότι η γυναικεία ταυτότητα και ειδικά σε σχέση με την πολιτική είναι ένα χαρτί που παίζεται για να παρασύρονται οι γυναίκες ψηφοφόροι και ισχύει μόνο ως συγκριτικό πλεονέκτημα, όταν η πολιτική τοποθέτηση ταυτίζεται με την συστημική ατζέντα.
Όταν μια πολιτικός ταυτίζεται με κάποια άλλη πολιτική θέση, διάφορη της συστημικής, το πλεονέκτημα της γυναικείας ταυτότητας εξαλείφεται έτσι απλά από την συστημική προπαγάνδα, ενώ εδώ η γυναίκα πολιτικός μπορεί να χαρακτηρίζεται με τον οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς καμια αντίδραση από τις φεμινιστικές οργανώσεις ή άλλους sjw, οι οποίοι μάλιστα μπορούν να προχωρούν ανερυθρίαστα σε αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν “σεξιστικές επιθέσεις”.

Ο σεξισμός επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε γυναίκες που δεν υιοθετούν την συστημική προπαγάνδα και ρητορική. Ο σεξισμός αντίστοιχα απαγορεύεται μόνο για τις γυναίκες προοδευτικών φρονημάτων. Κι αυτό, λέγεται δημοκρατία. Τι; Όχι;

~Kassiodoros

ΠΗΓΗ