Το 4ο μνημόνιο «εργατικός μεσαίωνας» υπογράφτηκε χθες από τους προδότες μεσούσης της εργατικής Πρωτομαγιάς.
O Ιβάν Σαββίδης απαλλάχτηκε για τα 38 εκατομμύρια χρέη της ΣΕΚΑΠ, από τους ίδιους προδότες και με τα λεφτά αυτά εξαγγέλλει την αγορά του MEGA απειλώντας της Ν.Δ. και υμνώντας τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που του χάρισαν άσυλο και ala carte τροπολογίες.
Μετά το Kalogritsas Gate και το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών (πάει κι αυτό, το ξεχάσαμε έτσι;;), έρχεται το Savvidis Gate ανενόχλητο και καταιγιστικό αυτή τη φορά.
Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό. Οι ΜΚΟ και τα λαμόγια των μικρών κομμάτων αλωνίζουν. Στους δήμους και τη τοπική αυτοδιοίκηση (…γιατί τους ξεχνάμε αυτούς;;) γίνεται το πάρτι του αιώνα.

Στην «γείτονα» ο σουλτάνος κλείνει Wikipedia και facebook και μεις εδώ προσκυνάμε Wikipedia και facebook, του Αμερικανού αντίχριστου.
Και η πλειοψηφία, δηλαδή οι ψηφοφόροι προβατοποιημένοι τηλεθεατές του survivor και των εκπομπών μαγειρικής καλούνται να κρίνουν. Δεν έχουμε καμία τύχη…!
Η κοινωνία σε πλήρη σήψη κι αποσύνθεση. Χρήμα και μέλλον υπάρχει μόνο για τους «εκλεκτούς». Οι άλλοι, ότι κι αν κάνουν… μονίμως στην απ’όξω! Και λίαν συντόμως, ένας-ένας και … στην από «μέσα». Την μπουρού.

Να μιλήσουμε επιτέλους ξεκάθαρα;
Υπάρχει κάτι άλλο από τη στρατιωτική λύση με το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ;;;
Διότι υπάρχουμε ακόμα οι 50+ που θυμόμαστε ακόμα τι σημαίνει αξιοπρέπεια, ήθος, σεβασμός, έρωτας.
Αν περιμένουμε και αναλάβουν οι σημερινοί 25άρηδες, απλά τελειώσαμε και ως έθνος.
Θα γίνουμε μια άφραγκη Σουηδία. Κοντολογίς… Σφουγγαρία !
Εγώ πάντως όσο κι αν προσπαθώ να μην το δεχτώ αυτό… μπούχτισα από δημοκρατία.
Μια ζωή αντι-χουντικός, τελικά φίλοι μου… μόνο από στρίμωγμα παίρνει χαμπάρι ο Έλληνας.

Του Βασίλη Κασιμάτη