ή η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής

Συνεχίζεται το επικίνδυνο φαινόμενο της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής ζωής της χώρας μας ή αλλιώς της πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου. Μετά τις αντιδράσεις της ΝΔ στην συνέντευξη Σαββίδη στην οποία υποστήριξε τον Τσίπρα κατηγορώντας όλους τους υπόλοιπους, κυρίως όμως τον Μητσοτάκη, και πήρε απαντήσεις από στελέχη του κόμματος, δόθηκε συνέχεια μετά τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ όπου ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι το ένα από τα δύο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ ήταν άκυρο.

Τότε το μέρος του Σαββίδη πήρε ο Τσίπρας και απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Φυσικά οι επιχειρηματίες και οι πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων έχουν πολιτική άποψη και κάποιο κόμμα υποστηρίζουν ή ψηφίζουν όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες και άνθρωποι ανά τον κόσμο, το να τάσσεται όμως τόσο απροκάλυπτα κάποιος υπέρ κάποιου αρχηγού απαξιώνοντας τους άλλους είναι πρωτοφανές φαινόμενο στην χώρα μας.

Στον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας οι οπαδοί του δικεφάλου του Βορρά φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΝΔ και, όπως όλα δείχνουν, εν αναμονή πρωθυπουργού.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να παρασυρθούν από τα επικίνδυνα και διχαστικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα η Αριστερά ήταν διχαστική, αλλά ούτε και να δεθούν πίσω από το άρμα του κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του.

ΠΗΓΗ