Σάλπισμα νίκης και από τη Λάρισα, εν όψει των εθνικών εκλογών της 2ας Ιουλίου, ήχησε για τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατά τη διήμερη περιοδεία που πραγματοποιεί εκεί ο πρόεδρος του κόμματος, πρ. υφυπουργός και επί δυο δεκαετίες βουλευτής Aχαίας  Νίκος Νικολόπουλος, η οποία σφραγίστηκε με την επίσημη ανακοίνωση συμπόρευσης με το  κόμμα « Δανειοληπτών» και την ανακήρυξη του Γιώργου Μπαρτζώκη, του γνωστού δικηγόρου, ως Τομεάρχη Κεντρικής Ελλάδος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Λάρισας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Νεολαίας του κόμματος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους υποψηφίους βουλευτές  κεντρικής Ελλάδος, στο εκλογικό κέντρο του ΧΡΙ.Κ.Ε (23ης Οκτωβρίου αρ.29). 

Επίσης, ο πρόεδρος Ν. Νικολόπουλος έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Μπαρτζώκη, δέχτηκε αντιπροσωπείες φορέων και συλλόγων της περιοχής, καθώς επίσης πήγε πόρτα -πόρτα στο κέντρο της πόλεως, για να ακούσει από πρώτο χέρι προβλήματα αλλά και να γνωρίσει και να συνομιλήσει  προσωπικά  με τους Λαρισαίους πολίτες. Δεν παρέλειψε ασφαλώς να προσέλθει ως προσκυνητής  στη Λάρνακα του εορτάζοντος πολιούχου  Αγίου Αχιλλείου και  να προσευχηθεί μαζί με τους χιλιάδες χριστιανούς που συνέρρεαν στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό καθώς επίσης ακολούθησε την λιτανεία, όπου ήταν πρωτοφανής η μαζικότητα των πιστών.

Κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους του τοπικού Τύπου, στα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα, ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έγκλημα των Τεμπών, καταγγέλλοντας τους πολιτικούς υπαίτιους του δυστυχήματος, που αντί να διαθέσουν τα κονδύλια για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου που άλλωστε και προορίζονταν, αυτά κατέληξαν με διάφορα κόλπα στις τσέπες  – πολιτικών της λαμογιάς – ημετέρων “ποντικών” και βεβαίως των νταβατζήδων μεγαλοεργολάβων της διαπλοκής.

Ο Νίκος Νικολόπουλος προχώρησε σε σειρά αποκαλύψεων, για τον παράτυπο αποκλεισμό των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» από τους χάκερς του Πιερρακάκη και τον Ά(γ)ρειο Πάγο, για τις μεθοδεύσεις του Μαξίμου και το «κόψιμο» όλων των επικίνδυνων για την αυτοδυναμία της Κυβέρνησης, μικρών δεξιών κομμάτων, ενώ αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την εφιαλτική αύξηση του δημόσιου χρέους από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέο μνημόνιο, από την επαύριον των εκλογών.   

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου  των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», ο Γιώργος Μπαρτζώκης χαιρέτησε την  εκλογική συμπόρευση  προκειμένου, όπως υπογράμμισε, «να δικαιωθεί ο αγώνας χιλιάδων δανειοληπτών και οφειλετών στην Εφορία και στα Ασφαλιστικά Ταμεία, που χωρίς δική τους ευθύνη έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο από τις καταστροφικές πολιτικές των συστημικών κομμάτων και κυβερνήσεων. Απηύθυνε προσκλητήριο στον πατριωτικό χώρο να συσπειρωθεί στους κόλπους των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», ώστε αυτός να βρει αυθεντική φωνή  έκφρασης μέσα στη Βουλή, με γνώμονα την υπηρέτηση των εθνικών δικαίων και συμφερόντων».

Ο κ. Νικολόπουλος, κατήγγειλε το παρακράτος Μητσοτάκη και τους δικαστές  που παράνομα έκοψαν τόσο τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», όσο και τα κόμματα Κασιδιάρη, Εμφιετζόγλου, Λατινοπούλου και άλλους δεξιούς σχηματισμούς, από τις εκλογές της 21ης Μαΐου και τόνισε: οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» ήρθαν για να ενώσουν τους Έλληνες Πατριώτες, τους Έλληνες Χριστιανούς, τους  «κόκκινους» δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, τους καθημαγμένους Έλληνες πολίτες του μόχθου, τους νοικοκυραίους, τίμιους και τους ασυμβίβαστους Έλληνες και τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της λαϊκής δεξιάς, που αναζητούν σοβαρή και στιβαρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. 

Στον χαιρετισμό που απέστειλε ο αντιπρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», πρ. βουλευτής Κώστας Κατσίκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «θα δώσουμε όλοι μαζί την εκλογική μάχη, ώστε από την 3η Ιουλίου να μπορούμε να υπηρετούμε τους συμπολίτες μας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο! Και να θυμάστε: Αγώνας για τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» είναι αγώνας για μια καλύτερη Ελλάδα». 

Τέλος, έγινε αναλυτική αναφορά στην ενισχυμένη από νέα πρόσωπα τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας και ξετυλίχθηκε ο εκλογικός σχεδιασμός καθώς επίσης παρουσιάστηκαν οι θέσεις  των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», με κομβικό στόχο την είσοδο στη Βουλή, στις εκλογές της 2ας Ιουλίου. 

  Σήμερα Δευτέρα, ο κ. Νικολόπουλος, επικεφαλής της πολυμελούς αντιπροσωπείας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» και συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή Λάρισας και Περιφερειάρχη του ΧΡΙ.ΚΕ. την  Κεντρική  Ελλάδα Γιώργο Μπαρτζώκη, επισκέφτηκαν  στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος    όπου κατέθεσαν φόρο τιμής στη μνήμη των 57  θυμάτων  και όσον ακόμα δεν γνωρίζουμε και κλείνοντας γόνυ άφησαν λίγα λουλούδια τιμώντας τις αδικοχαμένες ψυχές που έσβησαν από την εγκληματική οργάνωση της διαπλοκής πολιτικών- υπουργών  και μεγαλοεργολάβων.

Σχετικά βίντεο:

ΤΈΜΠΗ: https://www.facebook.com/100003159213021/videos/1318990115355449/

https://www.facebook.com/100003159213021/videos/211850028295764/