Στο πρώτο bootcamp της 8ης σεζόν του My Style Rocks, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ των υποψηφίων ήταν ένα γνώριμο πρόσωπο στον χώρο της μόδας.

Η συντάκτρια μόδας, συγγραφέας και blogger Μαρία Παπαγρηγορίου, θέλησε να διεκδικήσει μία θέση στον διαγωνισμό, αφήνοντας άναυδους τους κριτές όταν την είδαν.

Όπως ανέφερε η Μαρία Παπαγρηγορίου, αντιλαμβάνεται πως άτομα του συγκεκριμένου χώρου γνωρίζουν τη δουλειά της, θεωρεί όμως πως το My Style Rocks είναι μια καλή ευκαιρία να τη μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Τέρμα τα ταπεινά χαμομηλάκια, ζήτω οι αλανιάρες μπιγκόνιες».

 

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους κριτές, Έλενα Χριστοπούλου, Γιώργο Καράβα και Στέλιο Κουδουνάρη, η Μαρία Παπαγρηγορίου περιέγραψε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο στο νεφρό το 2018.

Η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε σοκαρισμένη αφού δεν το είχε ακούσει ποτέ, με τη Μαρία Παπαγρηγορίου να επιβεβαιώνει πως δεν το είχε πει πουθενά: «Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς και το μετανιώνω. Το ήξεραν 5 άνθρωποι στο σπίτι και 10 στη δουλειά. Είχα καρκίνο στο νεφρό. Όταν με έβαζε στο δωμάτιο η αποκλειστική φαντασιωνόμουν ότι έμπαινα σε ένα σπα. To delulu αποδίδει ορισμένες φορές» προσθέτοντας πως τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, πρέπει να ιεραρχούνται σωστά.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να την αγκαλιάσει, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, αφού πριν μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή η γυναίκα ενός φίλου του από την ίδια αρρώστια.

«Θέλω να πω ένα μήνυμα στις μαμάδες που πάντα βάζουν πρώτα τα παιδιά τους. Αν η μαμά δεν είναι καλά, δεν μπορούν να είναι ούτε τα παιδιά. Χρειαζόμαστε ζωή και χρόνο για τα πράγματα που μας αρέσουν» κατέληξε στο μήνυμά της η Μαρία Παπαγρηγορίου, που κατάφερε να μπει στον διαγωνισμό μόδας.