ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ

Έχω κουρασθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα επι Καραμανλή. Ο Παπαδήμος έφερε την μόνιμη εποπτεία στη χώρα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν τρία μνημόνια που θα ισχύουν στο Αγγλικό Δίκαιο μέχρι να αποπληρωθεί το χρέος είτε υπογραφούν άλλα είτε όχι.
Για τη καταστροφή της χώρας μας φταίνε αποκλειστικά αυτοί που συμβιβάζονται, που δεν μπορούν αλλά επιμένουν, κυρίως όμως φταίνε αυτοί που υπογράφουν. Οι έξω κοιτούν τα συμφέροντά τους. Κάποτε πρέπει να εστιάσετε εκεί που πρέπει. Αυτή η στιγμή είναι τώρα.

Η ΜΠΑΓΙΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

Τον Κουστάκη Καραμανλή δεν θέλησε να την σκοτώσει καμμία CIA. Αν ήθελε η CIA τώρα θα ήταν τέζα. Τί τότε, τί μετά. Μια σκατούλα αγράμματη δημοσιογράφος της Στοάς Μακαντάση έχει πληρωμένες φαντασιώσεις να δεί τον Καραμανλή της Χρεοκοπίας ΠτΔ, γιατί μισεί την χώρα μας. Μας τα έχει ζαλίσει με κάποια Πυθία.
Μη τα τρώτε αυτά. Δεν υπάρχουν. Μη πιστεύετε μέχρι και τις πληρωμένες διαδηλώσεις μαϊμούδων δημοσιογράφων στη Συγγρού.

  • Κάθε μέρα απο τα ΜΜΕ του καρτέλ αλλά και απο εργολάβους της ενημέρωσης που κινούνται στους πατριωτικούς χώρους παρελαύνουν όλα τα απόβλητα της Στοάς Μακαντάση με εντεταλμένους ρόλους παραπληροφόρησης του κόσμου. Έχουν γίνει νούμερα.
  • Το ΣΥΡΙΖΑ έδιωξε τον Φίλη και τον Δρίτσα και έβαλε στη θέση τους υπαλλήλους του Λάτση και των ΕΛΠΕ που πουλάνε το λαθραίο. Ο ένας κατέστρεψε την παιδεία και ο άλλος γέμισε με πίσσα όλη την Αττική. Για ποιό “έργο” μιλάμε;
  • Το ΣΥΡΙΖΑ έστησε και άλλο κόλπο στο σκοτάδι, εισάγοντας διαιτησία στις Σκουριές, για να αλλάξει τη συμφωνία με την Ελληνικός Χρυσός υπέρ της εταιρείας.
  • Το ΣΥΡΙΖΑ χάρισε το Ελληνικό στον Λάτση σε τιμή ευκαιρίας ενώ στη παραλία η Ρένα Δούρου έστησε περιβαλλοντική καταστροφή με τη κατασκευή έργων για τα όμβρια ύδατα και τα ούρα απο το Ελληνικό, χωρίς να κουνηθεί φρύδι, για να εξυπηρετηθεί η “επένδυση” με δάνεια απο συστημικές τράπεζες αλα Fraport Greece του Λάτση στο Ελληνικό. Το έργο της Δούρου θα είναι άλλη μια εστία μόλυνσης για όλη την Αττική (περιοχή με λιμνάζοντα ύδατα στην παραλία), παρόμοια με τα ΧΥΤΑ στη Φυλή που παραμένουν πηγή διοξινών εκπεμπομένων απο το υπέδαφος με στόχο όλη την Αττική. Και αρρώστειες και καρκίνος απο τη Δούρου.
  • Οι πρωτογενείς πηγές της χώρας ξεπουλιούνται, τα δάνεια των εφοπλιστών αυξάνουν και άλλοι ψάχνουν να κάνουν ΠτΔ τον άνανδρο που έχει γίνει λαγός τόσα χρόνια μέχρι να παραγραφεί το εθνικό έγκλημα που έκανε.


ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Μια βιωσιμότητα του χρέους προϋποθέτει βιωσιμότητα των Τραπεζών και των επιχειρήσεων. Με 120 δις ευρώ κόκκινα δάνεια αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, καθότι αυτά πρέπει να περνούν στο προϋπολογισμό κάθε χρόνο σαν ζημία.

1% πλεόνασμα αντιστοιχεί σε 1.8 δις ευρώ. Αυτό θα οδηγεί συνεχώς σε μειώσεις μισθούς και συντάξεις ενώ θα φέρει απολύσεις και μεταφορά των δημοσίων υπηρεσιών σε ιδιώτες με κέρδος για το δημόσιο λίγες πενταροδεκάρες. Το πρόβλημα είναι οι εκπρόσωποι του ΧΘΕΣ που παραμένουν στην εξουσία. Όσο είναι στην εξουσία δεν θα επιλύεται τίποτα. Δεσμεύομαι για αυτόΑπολύτως.

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ

Χρειάζονται άνθρωποι ειδικών επιδεξιοτήτων να αναλάβουν σαν πρωθυπουργοί και πιστέψτε με δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν. Μέχρι να φτάσει το πράγμα σε αυτόν που πρέπει, ο ένας Πρωθυπουργός μετά τον άλλον θα πέφτει. Στο τέλος δεν θα αναλαμβάνει κανένας. Ο χρόνος πλέον είναι σημαντικός.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ

Η διαπλοκή πολιτικών-MME-τραπεζών-ποινικών και δικαιοσύνης δείχνει ότι πίσω απο τον φερετζέ όλων των κομμάτων κρύβεται μια εγκληματική οργάνωση που κουνάει τα νήματα, μια οργάνωση με πολλές παθογένειες που ελέγχει τα πάντα. Τις τελευταίες ημέρες αυτή η οργάνωση είναι σε πανικό.
Γιατί μόνο τότε ο “αυτοδημιούργητος” Μυγοχάφτης του NOOR1 θα επροωθείτο σαν λύση.
Ο άνθρωπος αυτός βγάζει πολύ γέλιο όπως και ο Τσίπρας. Είναι ανίκανοι.
Μαριονέτες είναι. Κούκλες χωρίς ψυχή. Τους λείπουν πολλά.

Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει πότε το πλοίο θα βυθιστεί. Όλα θα γίνουν ξαφνικά παρότι λύση υπάρχει. 

Όποιος δεν με “ακούει” πλέον, τον πληροφορώ ότι θα υπάρξει και πιο κάτω ενώ οι ατυχίες για όλους θα αυξηθούν κατακόρυφα. Μιλάμε για Νιαγάρα…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη