Όπως έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει, η κυβέρνηση, μέσω του υπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, είχε υποσχεθεί να φέρει νομοθετική ρύθμιση στην Βουλή που θα «ξεκλείδωνε» τις εκλογές στην ΕΟΕ και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΟΕ. Ο κ. Βασιλειάδης είχε υποσχεθεί ότι θα τη φέρει αμέσως μετά τη ΔΕΘ όταν του ασκήθηκαν πιέσεις από την ερώτηση στη Βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που επικαλέστηκε τις δημοσιεύσεις του red pepper news [RpnTv.gr].

Οι εξελίξεις από εκείνη τη στιγμή ήταν καταιγιστικές. Όπως λένε αποκλειστικές πηγές, οι δύο διεκδικητές της προεδρίας στην ΕΟΕ, Καπράλος – Κούβελος, είχαν συζητήσεις προκειμένου να τα βρουν… καθώς η ακέφαλη ΕΟΕ δεν εξυπηρετούσε κανέναν. Ο υπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, στη συνέχεια (τη Δευτέρα που μας πέρασε) κάλεσε ξεχωριστά και τους δύο πρωταγωνιστές στο γραφείο του.

Εκεί τους είπε την πρόθεσή του να γίνουν άμεσα οι εκλογές για την ΕΟΕ και μάλιστα με νομοθετική ρύθμιση (όπως ακριβώς σας είχα αποκαλύψει), στις οποίες προεδρεύων θα τοποθετηθεί ένας ανεξάρτητος δικαστικός άρχων. Οι δύο πρωταγωνιστές συμφώνησαν, αφού άλλωστε τα βρήκαν: Ο Καπράλος μετά το νικηφόρο γύρο για την προεδρία της ΕΟΕ είναι βέβαιο ότι θα προτείνει για την προεδρία της ΔΟΑ τον Ισίδωρο (ουσιαστικά θα παραμείνουν στις θέσεις τους).

Πηγή