ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ
FBI, CNN και Ρωσία βγάzουν νικητή

Καθώς η μονομαχία των υποψηφίων του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ εισέρχεται στην τελευταία… βασανιστική εβδομάδα, βγαίνουν και τα τελευταία όπλα, είτε πρόκειται για το FBI είτε για την «αιώνια εχθρό Ρωσία» είτε για τις «μιλημένες» ερωτήσεις του CNN.

Οι προβολείς τώρα έχουν πέσει πάνω στη Χίλαρι Κλίντον μετά την απόφαση του FBI να εξετάσει τα νέα ηλεκτρονικά μηνύματά της αλλά και την αποκάλυψη ότι αυτή ήξερε εκ των προτέρων τι θα την ρωτήσουν στα debates. Κακά νέα για την Κλίντον καθώς παραδοσιακά ο υποψήφιος που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα λίγο πριν από τις εκλογές χάνει έδαφος, αν και σ’ αυτή την ανατρεπτική και διόλου συνηθισμένη προεκλογική εκστρατεία, τίποτα δεν είναι συνηθισμένο. Κι εξάλλου, ήδη πολλοί Αμερικανοί θεωρούν την Κλίντον ως αναξιόπιστη αλλά πιο κατάλληλη για πρόεδρο από τον Τραμπ, όπως και σύσσωμο σχεδόν το Χόλιγουντ που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας της.

Στο μεταξύ, κι ενώ ο Τραμπ «χαίρεται» για τη «φαύλη» Κλίντον και υπόσχεται να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία -την Ουάσιγκτον-, δημοσίευμα των «Financial Times» σπεύδει να υπενθυμίσει στους αναγνώστες τις διασυνδέσεις του με τη Ρωσία και όλες τις μπίζνες που έκανε ή επιχείρησε να κάνει, κιόλας από την εποχή Γκορμπατσόφ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Οι μιλημένες ερωτήσεις των debates νέα πληγή για Χίλαρι

Οι αστάθμητοι… πονοκέφαλοι πολλαπλασιάζονται για τη Χίλαρι Κλίντον στην τελική ευθεία προς τις προεδρικές κάλπες της 8ης Νοεμβρίου, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα το ασφαλές προβάδισμα που είχε αυτή φανεί να εξασφαλίζει έναντι του Τραμπ. Μετά το FBI, που αποφάσισε να ανοίξει ξανά την έρευνα για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της υποψηφίου των Δημοκρατικών, ήρθε χθες μια νέα αποκάλυψη να ταράξει τα νερά, ρίχνοντας σκιές πάνω στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι.