ΟΣΟΙ κατηγορούνται για το τεράστιο και το πρωτοφανές παγκοσμίως σκάνδαλο, φωνάζουν ότι είναι… αθώοι και θύματα της… «μαφίας» – άκου εκεί θράσος, οι μαφιόζοι – του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη!

ΚΑΙ όλοι απειλούν με μηνύσεις και αγωγές! Σιγά τα ωά…

ΝΑ σας θυμίσουμε κάτι; Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Κοσκωτά, αστείο μπροστά σε αυτό της ΝΟVARTIS, ο Κοσκωτάς έκανε μήνυση στο «ΕΘΝΟΣ» και είχαν βρεθεί τότε τρεις δικαστές, οι οποίοι προφανώς δεν φαντάζονταν ότι ένας μεγαλοτραπεζίτης σαν τον Κοσκωτά που τον προσκυνούσαν όλοι, από την Ελένη Βλάχου μέχρι τον τότε πρωθυπουργό, υπουργοί, τραπεζίτες και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, θα ήταν απατεώνας και θα πλαστογραφούσε λεφτά και λογαριασμούς της ίδιας του της τράπεζας και έτσι καταδίκασαν σε 5 χρόνια φυλακή το «ΕΘΝΟΣ»(!!!). Σκεφθείτε γέλια και γλέντια που θα έκανε εκείνη την ημέρα ο αρχιαπατεών.

ΑΥΤΗ, η ίδια μπόχα μυρίζει και πάλι στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί που είχαν ορκιστεί να φυλάνε και να προστατεύουν το δημόσιο χρήμα, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αύξησαν τη φαρμακευτική δαπάνη από μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια το χρόνο σε 23 δισεκατομμύρια ευρώ, όσο πληρώσαμε το Δεύτερο Μνημόνιο.

ΜΑΛΙΣΤΑ οι πολιτικοί μας ήταν τόσο αχόρταγοι και γαλαντόμοι, ώστε η Ελβετική φαρμακοβιομηχανία χρησιμοποίησε σαν… παράδειγμα τις τιμές των προϊόντων της στην Ελλάδα και πολλαπλασίασε τις τιμές των φαρμάκων της σε άλλες 17 χώρες!!!. Οι Κινέζοι, μάλιστα, που τους έπιασαν στα πράσα τους επέβαλαν πρόστιμο και το πλήρωσαν 17 δισεκατομμύρια(!..) μαζί με τις σχετικές εκπτώσεις!

ΟΣΟΝ αφορά δε το θέμα της παραγραφής να δούμε αν θα βρεθεί βουλευτής ή δικαστής που θα ψηφίσει υπέρ της παραγραφής των… λησταρχών, που σκότωναν παιδιά και γέρους για να εισπράττουν τις μίζες.

ΠΗΓΗ