Μήπως ο κ. Παπαγγελόπουλος θα πρέπει να ερευνήσει επίσης και το κόστος που μας χρέωναν οι ξένοι για  τα τεχνητά μέλη των αναπήρων;

ΑΝ νομίζετε πως έκλεβε – λήστευε τους αρρώστους μόνο η NOVARTIS είστε, πολύ γελασμένοι!

ΤΗΝ ίδια ακριβώς «παλιοδουλειά» έκαναν και σχεδόν όλες οι μεγάλες ξένες φαρμακοβιομηχανίες, σε πολύ μικρότερη βέβαια έκταση, γιατί όλες τις μεγάλες δουλειές με τα ακριβά φάρμακα τους τις είχε αρπάξει η μεγάλη Ελβετο-γερμανική εταιρεία, που αν λίγο ακόμη οι Αμερικανοί να καθυστερούσαν να αποκαλύψουν το σκάνδαλο, θα τις είχε φαλίρει όλες!

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ μόνο ότι κάθε χρόνο η ΝΟVARTIS φιλοξενούσε σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία της υφηλίου γύρω στους 4.000 Έλληνες γιατρούς!

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ πόσα κέρδιζε από τη συνταγογραφία τους για όλα τα ακριβά φάρμακα για να διαθέτει τόσα λεφτά για «ταξιδάκια» αναψυχής σε τόσες χιλιάδες γιατρούς, τα οποία είχε βαφτίσει, εκπαιδευτικά σεμινάρια!!!

ΤΙ σεμινάρια, μπάνια και διασκέδαση σε όλο τον κόσμο!

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ η φαρμακευτική δαπάνη μαζί με τα διάφορα «τεχνητά μέλη» των αναπήρων δεν ξεπερνούσε τα 500 εκ., σήμερα όλα αυτά πλησιάζουν τα 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ(!!!) και κανένας δεν έβαλε τις φωνές.

ΕΥΤΥΧΩΣ που ο Τσίπρας μαζί με τους Αμερικανούς ξεσκέπασαν το σκάνδαλο και θα αποκαλυφθεί ότι όλοι σχεδόν οι παλιοί πολιτικοί που έχουν περάσει από «παραγωγικά» υπουργεία, τα άρπαζαν άγρια!

ΕΤΣΙ τώρα πλέον μπορεί να μάθουμε ΠΟΥ πήγαν τα 350 δις, που με το ένα χέρι μας τα δάνειζαν οι ξένοι και με το άλλο μας τα άρπαζαν πολλαπλάσια καταστρέφοντας την οικονομία της χώρας

ΠΗΓΗ