EMEIΣ χρόνια ξέρουμε ότι όταν κάποιος «συλληφθεί» να… κλέβει από την εφορία τίποτε πενταροδεκάρες, κάποιος περιπτεράς ψιλικατζής, ή καμιά θολοπλέουσα οικογενειακή εταιρεία, αυθημερόν πλακώνουν ένα τσούρμο, εφοριακών, του ΣΔΟΕ, της ΑΑΔΕ και της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, στρατοπεδεύουν 5-6 μέρες και κάνουν φύλλο και φτερό τα διάφορα… μπακαλόχαρτα που διατηρούν οι υπό πτώχευση, λόγω κρίσης, μικροεταιρείες.

ΕΔΩ και ένα χρόνο ακούμε και ξέρουμε ότι στον φαρμακευτικό κολοσσό NOVARTIS έχουν φαγωθεί σε λαδώματα πολιτικών και σε μίζες, δισεκατομμύρια ευρώ, οι τιμές των ακριβών φαρμάκων έχουν φθάσει στον ουρανό, 2-3 πρωθυπουργοί, μαζί με το… μισό παλιό Υπουργικό Συμβούλιο είναι μπλεγμένοι στο γιγαντιαίο σκάνδαλο και όχι μόνο εφοριακοί ή ΣΔΟΕ δεν έχουν περάσει από εκεί, αλλά δεν έχει κάνει την εμφάνισή του ούτε ένας χωροφύλακας, έτσι για να φυλάει τουλάχιστον τα βιβλία και να μην τα κάψουν ή τα βουτήξουν.

ΕΚΤΟΣ βέβαια και οι Αμερικανοί έχουν μαζέψει τόσα πολλά στοιχεία, ντοκουμέντα, αντίγραφα, φωτογραφίες κ.λπ. που οποιοδήποτε «χαρτί» στα βιβλία της κλεφτοεταιρείας, θα τους είναι άχρηστο!..

ΠΗΓΗ