Την Κυριακή οι καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν στο Μακροχώρι, στα πλαίσια του καθιερωμένου ραντεβού που γίνεται στα πλαίσια “του καρναβαλιού”. Οι κάτοικοι βρήκαν έναν εκρηκτικό τρόπο να «διασκεδάσουν» και έτσι έστησαν έναν ομοίωμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και το έκαψαν. Οι πολίτες φαίνεται πως θορυβήθηκαν από τις δηλώσεις του κ.Μπουτάρη για την Μακεδονία και έτσι μέσω των καρναβαλιών δείχνουν την αγανάκτησή τους.

Φυσικά τα καρναβάλια είναι πάνω από όλα σάτυρα, οπότε κάποιες φορές οι εκφραστές της το «παρατραβάνε» όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Εκτός από τον κ. Μπουτάρη την τιμητική τους είχαν και οι κύριοι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος. Στην Σκύρο στην οποία βρέθηκε για τα καρναβάλια ο πρωθυπουργός τελικά…άκουσε τα «κάλαντα».

Δείτε το βίντεο:

Από ότι φαίνεται ο λαός έχει νευριάσει πολύ με τους πολιτικούς αλλά και με τους τοπικούς «άρχοντες» και τα «νεύρα» του τα δείχνει με εκρηκτικό τρόπο. Οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και όχι μόνο στο θέμα των Σκοπίων.

Δεν είναι τυχαία η αγανάκτηση του λαού και φυσικά δεν είναι τυχαίοι και οι συμβολισμοί.

Του Γιώργου Φαρμάκη

ΠΗΓΗ