ΓΙΑ μια ακόμα φορά η Νέα Δημοκρατία είναι έκθετη με το γιγαντιαίο σκάνδαλο της NOVARTIS.

ΣΤΗΝ εναγώνια προσπάθειά της να καλύψει τον Αντώνη Σαμαρά, τον Γιάννη Στουρνάρα και τα υπόλοιπα στελέχη της που περιλαμβάνονται στην επίμαχη δικογραφία, έστησε το σενάριο της δήθεν σκευωρίας, το οποίο καταρρέει με πάταγο.

ΚΑΘΕ μέρα που περνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται και ένα ακόμα ράπισμα.

ΑΥΤΗ τη φορά θα πρέπει να απολογηθεί για τα σημειώματα του Σαμαρά στον αντιπρόεδρο της NOVARTIS Κ. Φρουζή και τα αιτήματα που διατύπωσε ο φαρμακευτικός κολοσσός στους τότε υπουργούς που είχαν αρμοδιότητα στην τιμολόγηση των φαρμάκων και τις πληρωμές προς τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απέτυχε να στήσει πραξικόπημα στη Δικαιοσύνη και να αφαιρέσει τη διερεύνηση του γιγαντιαίου σκανδάλου από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ τώρα όλα τα νέα στοιχεία που αφορούν πολιτικούς θα διαβιβάζονται αμέσως στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, προκαλώντας νευρική κρίση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των κομμάτων της αντιπολίτευσης στα στοιχεία που διαβιβάστηκαν για τον Αντώνη Σαμαρά δείχνει τον φόβο και τον πανικό μπροστά στην καταιγίδα που έρχεται.

ΓΙΑΤΙ όλα δείχνουν ότι η έρευνα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Αμερική τώρα μπαίνει στην ουσιαστική της φάση.

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ και ο έλεγχος των ύποπτων εταιρειών που χρησιμοποιούν το ξέπλυμα μαύρου χρήματος οδηγεί αναγκαστικά στους πραγματικούς αποδέκτες της μίζας.

ΔΕΝ αποκλείεται μάλιστα κάποια παρένθετα πρόσωπα να αρχίσουν από τώρα να κελαηδάνε με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για τα μεγαλόσχημα πολιτικά στελέχη που έχουν εμπλοκή στο σκάνδαλο.

ΠΗΓΗ