Η ραγδαία αύξηση της τιμής των υγρών καυσίμων, σε συνδυασμό με την ανάγκη για καθαρότερο περιβάλλον (ως γνωστόν, κυριότερη πηγή μόλυνσης του περιβάλλοντος στην Ελλάδα είναι οι κεντρικές θερμάνσεις), μας οδηγούν στη χρήση του φυσικού αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

Το φυσικό αέριο είναι αρκετά φθηνότερο από το πετρέλαιο θέρμανσης και σαφώς καθαρότερο για το περιβάλλον, λόγω καλύτερης καύσης αλλά και λιγότερων επιβλαβών προσμίξεων σε σχέση με το πετρέλαιο. Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, μας απαλλάσσει από τη διαδικασία παραγγελίας και –κυρίως– παραλαβής του πετρελαίου, αλλά και από την προκαταβολική είσπραξη χρημάτων για αγορά πετρελαίου, αφού με το φυσικό αέριο πληρώνουμε μετά την κατανάλωση και όχι πρίν. Τέλος, μας απαλλάσσει από το κύκλωμα εμπορίας-διακίνησης υγρών καυσίμων με όλα τα προβλήματά του (απεργίες, απότομες αυξήσεις τιμής, χρόνος παράδοσης κλπ).

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη του έργου για την σύνδεσή σας με το δίκτυο φυσικού αερίου, τη διεκπεραίωση του φακέλου για την έγκριση  σύνδεσης,

Επίσης με ειδικευμένα συνεργεία της αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου σύνδεσης με το δίκτυο και την εγκατάσταση του αντίστοιχου λέβητα φυσικού αερίου, ή καυστήρα (αν υπάρχει κεντρική εγκατάσταση).

Συνεργαζόμαστε με τη γαλλική εταιρεία CHAFFOTEAUX και την ιταλική εταιρεία ARISTON, όσον αφορά καινούργιες εγκαταστάσεις με ατομικούς λέβητες συμπυκνώσεως φυσικού αερίου και με όλες τις εταιρείες όσον αφορά κεντρικές εγκαταστάσεις, στις οποίες αντικαθιστούμε μόνο τον καυστήρα, με αντίστοιχο καυστήρα φυσικού αερίου.

Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου.

Δείτε στον πιο κάτω πίνακα τα ποσά επιδότησης.

Πηγή