ΤΟ διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον Αύγουστο που η χώρα φιλοδοξεί να βγει από τον εφιάλτη των μνημονίων αποτελεί ένα Γολγοθά για τον Αλέξη Τσίπρα.

ΜΕΣΑ σε τέσσερις μήνες είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει ταχύτατα τις μεταρρυθμίσεις και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους δανειστές, προκειμένου να κλείσει η τέταρτη αξιολόγηση που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έξοδο από τα μνημόνια που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το λαό και τη χώρα.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ είναι αποφασισμένος να πάρει όλες τις κρίσιμες αποφάσεις για να μπορέσει να διεκδικήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση μια απόφαση για την απομείωση του δημοσίου χρέους που θα ξαναβγάλει τη χώρα στις αγορές χωρίς αστερίσκους και χωρίς άλλες δεσμεύσεις.

ΠΑΡΑ τη λυσσαλέα επίθεση που δέχεται από το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και από διάφορους ακραίους συντηρητικούς κύκλους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του μεγάλου εθνικού στόχου που απελευθερώνει τη χώρα και το λαό από τη σκλαβιά που επέβαλαν οι ξένοι τοκογλύφοι.

ΚΑΝΕΙΣ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από το επικίνδυνο τούνελ και τα εφιαλτικά μνημόνια.

ΠΡΙΝ από χρόνια όλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη στοιχημάτιζαν στην αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΝ μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας νεαρός πολιτικός ηγέτης με ένα κόμμα πολυτασικό θα μπορούσε να προχωρήσει τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις και να βγάλει τη χώρα από τα εφιαλτικά μνημόνια.

ΤΕΛΙΚΑ ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να εξελιχθεί σε μεγάλο ηγέτη με διεθνή επιρροή και αναγνώριση.

ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου.

ΤΩΡΑ έχει φτάσει η πλέον κρίσιμη ώρα για το λαό και τη χώρα.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ είναι καταδικασμένος να πετύχει και να καταγραφεί στη συνείδηση του λαού και στην ιστορία ως ο ηγέτης που κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τον εφιάλτη των μνημονίων.

ΠΗΓΗ