Θέμα στο ισπανικό Μέσο «Liberta Digital»  έγινε η κόντρα του Παναθηναϊκού με την διοργανώτρια και τον Εκτελεστικό της Διευθυντή, Τζόρντι Μπερτομέου καθώς και η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει την ομάδα και να φύγει από τη Euroleague.

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, το ισπανικό μέσο «Libertad Digital» έκανε αναλυτικό αφιέρωμα έκανε, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στην κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Euroleague, τα σημεία τριβής των δύο πλευρών, την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει την ομάδα και να φύγει από τη διοργάνωση για να συμμετάσχει στο FIBA Champions League, καθώς επίσης και το ντόμινο προβλημάτων που θα δημιουργήσει μία τέτοια εξέλιξη γενικότερα στη διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στο ισχυρό brand του Παναθηναϊκού, στα οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα που θέτει με πυρήνα την «έλλειψη διαφάνειας» και τις «φωνές κατά της διαιτησίας που όλο και πληθαίνουν», επισημαίνοντας όλα όσα θα προκαλέσει η αποχώρηση του Παναθηναϊκού και τονίζοντας ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «δεν μπλοφάρει!».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

ΠΗΓΗ: https://www.leoforos.gr/panathinaikos/basket/story/129862/voyizei-oli-i-eyropi-me-tin-diaspasi-tis-euroleague#ixzz5DgjgBv82