Ο αντίστοιχος ΟΑΕΔ στη Βερετανία διαθέτει μία μεγάλη λίστα από site αναζήτησης εργασίας,

άλλα εξειδικευμένα και άλλα γενικότερου ενδιαφέροντος, ώστε να γίνεται πιο απλή και λιγότερο χρονοβόρα η προσπάθεια του εκάστοτε άνεργου να επανέλθει στην αγορά εργασίας το συντομότερο δυνατό.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Διότι σε ένα από τα συνεργαζόμενα site, οι υποψήφιοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη, καθώς υπήρχε διαφήμιση εταιρείας που διέθετε… γυμνές καθαρίστριες, για… κάθε «βρώμικη» δουλειά!

Οι άνεργοι και οι άνεργες που απευθύνθηκαν στο συγκεκριμένο site για να βρουν δουλειά, το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να αντικρίσουν, ήταν… ροζ αγγελίες, ή… γυμνές καθαρίστριες και καθαριστές… μοντέλα!

Η αγγελία, μάλιστα, πρόσφερε τρεις επιλογές, με ειδικά τιμολόγια για κάθε περίπτωση, στον υποψήφιο πελάτη. Για καθάρισμα με… πλήρη ενδυμασία, η τιμή ήταν 25 λίρες για την πρώτη ώρα και 20 λίρες για κάθε ώρα μετά, καθώς και 20 λίρες τέλος κράτησης.

Η δεύτερη επιλογή ήταν πιο… πικάντικη, καθώς αναφερόταν σε καθάρισμα από… κορίτσια με σέξι ντύσιμο. Εκεί το τέλος κράτησης ανέβαινε στις 25 λίρες και η χρέωση στις 30 λίρες για την πρώτη ώρα και στις 25 λίρες για κάθε ώρα μετά.

Η τρίτη επιλογή ήταν… πιο καυτή και αναφερόταν σε γυμνά κορίτσια ή αγόρια, παρουσιάζοντας μία φωτογραφία με μία ξανθιά κοπέλα που φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το τέλος κράτησης παρέμενε στις 25 λίρες, αλλά η χρέωση για την πρώτη ώρα ήταν 35 λίρες και 30 λίρες για κάθε ώρα μετά.

Η εταιρεία, βέβαια, υπεραμύνθηκε της αγγελίας της, λέγοντας πως προσφέρει ένα… διασκεδαστικό καθάρισμα και ότι οι γυναίκες που διαθέτει δεν είναι πόρνες.

Η διαφήμιση της εταιρείας καθαριότητας προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και μετά από πολλά παράπονα που εκφράστηκαν, οι διαχειριστές του κυβερνητικού site την απέσυραν.

(protothema)

ΠΗΓΗ