Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision. Την ώρα που η  SuRie από το Ηνωμένο Βασίλειο τραγουδούσε, ένας θεατής εισέβαλε στη σκηνή και άρπαξε το μικρόφωνο από το χέρι της. Ευτυχώς για εκείνη, τα άτομα που έκαναν τα φωνητικά της συνέχισαν να τραγουδούν και την έβγαλαν από τη δύσκολη θέση.

Εκείνη, σε φάση αμηχανίας προσάθησε να “σώσει” ότι μπορούσε, χτυπώντας παλαμάκια με τα χέρια της στο ρυθμό του τραγουδιού.

Αμέσως οι άνδρες της ασφαλείας απομάκρυναν τον άνδρα από τη σκηνή, και λίγα δευτερόλεπτα μετά επέστρεψαν το μικρόφωνο στην τραγουδίστρια, η οποία συνέχισε να τραγουδά εμφανώς ταραγμένη.

Η EBU εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, αναφέροντας πως ο άντρας κρατείται από την αστυνομία, ενώ έγινε πρόταση στην αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου να ανέβουν ξανά στη σκηνή, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν.

«Η EBU ζητά συγγνώμη για την εισβολή ενός άντρα, η οποία έγινε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Ηνωμένου Βασιλείου στη σκηνή της Eurovision, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Το συγκεκριμένο άτομο κρατείται αυτή τη στιγμή από την αστυνομία.

Η SuRie και η ομάδα της δέχτηκαν πρόταση να τραγουδήσουν ξανά, αλλά αποφάσισαν να μην το κάνουν, καθώς είναι εξαιρετικά περήφανοι με την εμφάνισή τους και αποφάσισαν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανέβουν ξανά στη σκηνή.»

 

ΠΗΓΗ