Ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος της Νέας Εποχής. Για την είσοδο σ’ αυτή την Νέα Εποχή (New Age) υπερηφανεύτηκε κατά την ομιλία του στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας του με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων στην Πρέσπα: δέχθηκε την αναγνώριση μακεδονικού έθνους και μακεδονικής γλώσσας, σε συνορεύον με την Ελλάδα κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία. Αυτός μόνος και πρώτος έκανε ό,τι οι προηγούμενοι είτε αρνούντο, είτε δεν κατάφεραν.

nea epochi avgi

Με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, η Ελλάδα μπαίνει στην Νέα Εποχή. Οι ξένοι ομόθυμα υμνούν τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Τον προορίζουν και για άλλα μεγάλα πράγματα.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας οδηγεί την Ελλάδα στον «Βαλκανικό Ευρωπαϊκό Χώρο». Πρόκειται για ένα όραμα κοντά ενός αιώνος.

Την συγκρότησή του είχε αρχικά κινήσει η Σοβιετική Ένωση υπό τον Ιωσήφ Στάλιν, επιδιώκοντας μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ενόσω διαρκούσε το κομμουνιστικό αντάρτικο στην Ελλάδα, την σύμπηξη πολιτικής ομοσπονδίας μεταξύ Βουλγαρίας, ενιαίας και ανεξάρτητης Μακεδονίας, Αλβανίας και Σερβίας. Η αυτονόμηση της Γιουγκοσλαβίας του Στρατάρχη Τίτο από τον Στάλιν και τους Σοβιετικούς και η συνεργασία του με τους Βρετανούς, ανέστειλε το όραμα των Σοβιετικών.

Οι Βρετανοί χρηματοδότησαν αδρά τους Έλληνες κομμουνιστές και τους προμήθευσαν με σύγχρονο οπλισμό για το αντάρτικό τους, χρόνια πριν αποχωρήσουν οι Γερμανοί από την κατεχόμενη Ελλάδα το 1944. Εκτελεστικό όργανο στην Ελλάδα για την υλοποίηση του «Βαλκανικού Ευρωπαϊκού Χώρου» ήταν οι κομμουνιστές και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος υπό την ηγεσία του Σιάντου και κατόπιν του Ζαχαριάδη. Η παγίωση του Σιδηρού Παραπετάσματος και του Ψυχρού Πολέμου, κατέστησε το σχέδιο των ξένων αχρείαστο προς το τότε παρόν.

Σήμερα, η δημιουργία του «Βαλκανικού Ευρωπαϊκού Χώρου» είναι το κύριο στρατηγικό πλαίσιο που έχει υιοθετήσει η Γερμανία για την περιοχή μας. Κορμός του «Χώρου» είναι τα Σκόπια και προεκτάσεις της λειτουργικότητάς τους είναι η «Νότια Μακεδονία», η «Μακεδονία του Πιρίν», το Κόσσυφοπέδιο, η νότιος Σερβία και η ανατολική Αλβανία.

Η Μακεδονία δεν είναι τίποτα. Είναι το κέντρο ενός χώρου. Η ραχοκοκαλιά ενός νέου κρατικού μορφώματος που τώρα αρχίζει να συγκροτείται. Είναι το κράτος της Νέας Εποχής.

Της Νέας Εποχής, στην οποία μας πήρε από το χέρι και μας οδηγεί ο πρωθυπουργός μας κύριος Αλέξης Τσίπρας.

ΠΗΓΗ