Στις συζητήσεις που διεξάγονται κυρίως στο διαδίκτυο, οι υποστηρικτές της Κυβερνητικής απόφασης για το Σκοπιανό και της επιλογής που πανθομολογούμενα  έκανε, ερήμην της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Πολιτών, αναπαράγουν 4 συγκεκριμένα επιχειρήματα:

1. “…140 χώρες(Άλλοι αναφέρουν 190 χώρες. Δεν έχει τόση σημασία αυτό.), ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Εμείς μείναμε μόνοι και γραφικοί…!”, λένε στο περίπου…

Ο αριθμός των χωρών είναι αδιάφορο ζήτημα όταν είσαι ο Ηθικός, Νομικός και Φυσικός κάτοχος του Ονόματος και ό,τι αυτό συνεπάγεται σε Ιστορικά, Εμπορικά, Κληρονομικά και Γεωστρατηγικά δικαιώματα επί του Εθνικού σου εδάφους. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ να υπογράψουμε μια συμφωνία.

Αν η αποδοχή μας ήταν ανούσια, δε θα υπήρχε όλη αυτή η φασαρία για μια υπογραφή.

Οι ομολογουμένως μειοψηφούντες στον γενικό πληθυσμό, υποστηρικτές της κυβερνητικής επιλογής, θεωρούν ως αυτονόητη υποχρέωσή τους να συντονίζονται με απόψεις που είναι σαφέστατα εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων, παρότι είναι διαγνωσμένη πολιτική των Σκοπίων ο Παν-Μακεδονισμός, ο οποίος με αλυτρωτικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάδας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας αλλά καί της Αλβανίας προσβλέπει σε δημιουργία ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,προσαρτώντας εδάφη και καλλιεργώντας μια ιδιάζουσα Εθνική Συνείδηση, σύμφωνα με την οποία … παρότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι κατά 10% Ελληνικής καταγωγής και κατά 35% περίπου Αλβανικής καταγωγής … οι υπόλοιποι Βουλγαρόφωνοι ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ως  οι πραγματικοί Αρχαίοι Μακεδόνες.

Αυτή τη γλώσσα και ταυτότητα αναγνωρίζει η Ελληνική κυβέρνηση, υλοποιώντας τον χειρότερο Εφιάλτη του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος στη γνωστή συνέντευξή του χαρακτήριζε το ΟΝΟΜΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΣ ΧΡΟΝΟΝ ΜΑΚΡΟΝ!!”

Αυτοπαγίδευση

2. Οι υποστηρικτές της Κυβερνητικής επιλογής, επίσης, ισχυρίζονται πως: “…όλα αυτά είναι υπερβολικά και πως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν έχουν καμία σχέση με την εποχή μας!…”

Αυτό είναι αξιοθαύμαστο επιχείρημα όταν κυριολεκτικά ο πλανήτης φλέγεται και οι ανακατατάξεις συνόρων είναι πλέον στην ετήσια ατζέντα.

Πόσο μάλλον όταν βάζεις τη βάση για διεκδικήσεις εις βάρος σου από έναν άκρως επιθετικό εθνικισμό, όπως αυτόν που εκπροσωπούν μεγάλα πολιτικά κόμματα των Σκοπίων.

Και, βέβαια, όταν η Τουρκία εισέβαλλε στην Κύπρο να θυμίσουμε ότι ο γενναίος τότε σύγχρονος Κόσμος άκουγε ABBA και λικνίζονταν στους ρυθμούς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ρωτήστε τους αγνοούμενους κατά πόσον οι σύγχρονες αντιλήψεις τους έσωσαν από τη βαρβαρότητα!

Το ότι τα Σκόπια αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουν τη δυνατότητα να μας χτυπήσουν στρατιωτικά δε σημαίνει πως δε θα έχουν αυτή τη δυνατότητα σε 15 χρόνια!!!  Ειδικά όταν οι Μεγάλες Δυνάμεις φαίνεται να τους αβαντάρουν!!!

Και αν είναι να το ανακαλύψουμε post mortem, τότε η στρατηγική μυωπία θα είναι πολύ αργά για να διαγνωστεί, καθώς το μικρό μέγεθος του κρατιδίου δεν αποτελεί παράγοντα που ανατρέπει τη δυνατότητά του να λειτουργήσει ως εφαλτήριο ενεργειών εις βάρος της Ελλάδας.

3. Μία ακόμη άποψη που διακινείται στους κύκλους των υποστηρικτών είναι ότι: “συνεισφέρουμε στην ειρήνευση της περιοχής και ότι παίρνουμε τα Σκόπια από την αγκαλιά της Τουρκίας!!”

Μα είναι ήδη δορυφόρος της Τουρκίας καί Οικονομικά καί στρατιωτικά!

Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει η κατάσταση όταν πλέον τους αναγνωρίζεις αλυτρωτικά δικαιώματα εις βάρος της επικράτειάς σου! Πόσο;;;

Στην ουσία του πράγματος, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ από το να αναγνωρίσει μία Εχθρική δύναμη στα Βόρεια σύνορά της.

Επίσης, να ανοίξει τις πόρτες του Αιγαίου, το οποίο απ’ ότι φαίνεται υποκρύπτεται στο άρθρο 13 της Συμφωνίας ‘περί περίκλειστου Κράτους’!

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η οποία έσπευσε … περιέργως… να στηρίξει αυτή την Απόφαση!!!

Οι πιέσεις από το ΝΑΤΟ είναι γνωστές.

Ειλικρινά θα ήταν καλύτερο η Ελλάδα ακόμα και να έφτανε στο σημείο να σπάσει το βέτο επί της εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ώστε και η Συμμαχία να διευκολυνθεί, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Ονόματος, Εθνότητας ή Γλώσσας, (μιλάμε για Βουλγαρικό ιδίωμα, να το τονίσουμε, για να μην τρελαθούμε κιόλας), και έμμεσα Αλυτρωτισμού!

Έτσι, λοιπόν, αγαπητοί κτίζονται οι αυταπάτες.

Έτσι, ένας λαός αυτοκτονεί και σιγά σιγά εξαφανίζεται από τον ίδιο του τον τόπο.

Με σαθρά επιχειρήματα που συμβαίνει να διακινούνται από οργανωμένες μειοψηφίες εις βάρος των έκπληκτων πλειοψηφιών, που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους να συμβαίνει ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Παραμόρφωση

4. Στο λαϊκό αίτημα για Δημοψήφισμα, η πιο συχνή απάντηση είναι πως: “Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε Δημοψήφισμα για το όνομα μιας ξένης χώρας!!!…”

Εντυπωσιακό σόφισμα, για όποιον αρχικά σκέφτηκε να το διακινήσει, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.  

Υπάρχει όμως και ένα Ηθικό ζήτημα:

Η ελληνική Κυβέρνηση στην ουσία ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΨΕΜΑ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ σε σχέση ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ = αυτό ίσως ηθικά να είναι ένα πραγματικό έγκλημα, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ, που έχουν υποστεί πραγματική πλύση εγκεφάλου επί  δεκαετίες για το ότι είναι κάποιοι που πραγματικά δεν είναι!

Διότι όταν στην Ελλάδα κάποιοι αναφέρονται σε αυτό-προσδιορισμούς και λοιπά δικαιώματα, ξεχνάνε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος της Ιστορικής  Αλήθειας και της Λογικής.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι Βουλγαρικής Καταγωγής και θα έπρεπε να είναι περήφανοι γι’ αυτό.

Πού και πότε ακριβώς σταματάει ο παραλογισμός;

Ο παραλογισμός των αγαλμάτων του Αλέξανδρου και του μεγαλο-ιδεατισμού που τελικά αποσκοπεί σε προσαρτήσεις εδαφών από την Ελλάδα και τις άλλες Βαλκανικές χώρες.

Γιατί βγάζουμε τα δικά μας μάτια μόνοι μας και την ίδια στιγμή στηρίζουμε το παραμύθιασμα ενός μικρού λαού που θα έπρεπε να έχει βρει το δρόμο του διαφορετικά και ανθρώπινα στην Παγκόσμια Ιστορία;

Το χειρότερο από όλα όσα θα υποστούμε γι’ αυτή την επιλογή θα είναι ένας μικρός λαός από απόλυτα πεπεισμένους απλούς ανθρώπους για κάτι εντελώς παράλογο = ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ της οποίας τις επιπτώσεις ήδη ζούμε.

Στη Θεσσαλονίκη συχνά συναντάμε πολλούς από τους Πολίτες των Σκοπίων να κοιτάνε με δέος το γνωστό άγαλμα του Αλεξάνδρου στην παραλία, και το ζούνε όλο αυτό το μύθευμα κάνοντάς το πιστευτό σε τόσο κόσμο στα Βόρεια.

Και ενώ για κάποια χρόνια φάνταζε μια γραφικότητα, τώρα με ελληνική υπογραφή μετατρέπεται σε Εφιάλτη στον δρόμο με τις συναινέσεις.

Δάκρυ - Κραυγή

Και επί τέλους…

Γιατί σε αυτή τη χώρα πρέπει να υπάρχουν πάντοτε αυτοί που επιμένουν στο παράλογο, και να το κάνουν με τέτοια βεβαιότητα και αυταρέσκεια;

Γιατί πρέπει να υπάρχουν πάντα αυτοί που υποστηρίζουν θέσεις εις βάρος του ίδιου του Ελληνικού λαού, αδίκως 100%;

Γιατί πρέπει να υπάρχουν πάντοτε αυτοί που «αγοράζουν» ιδεολογήματα στα όρια της παράκρουσης, και μετά στρατεύονται υπέρ αυτών και ενάντια στον ίδιο τους τον τόπο;

Είναι τόσο δύσκολο να είμαστε απλά λογικοί και συνεννοήσιμοι;

Τόσο δύσκολο να καταλάβουμε το αυτονόητο;

Ας μην είμαστε τόσο προχωρημένοι, προοδευτικοί πελάτες των ξένων συμφερόντων, που μας πουλάνε οράματα και ηθικισμούς για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους.

Είναι οι ίδιοι που κολλάνε ταμπελάκια στην ανθρώπινη αγάπη για την πατρίδα και τη διασύρουν ως φασισμό, και τα ίδια κέντρα που πλασάρουν τη διάλυση των εθνικών συνόλων υπέρ μιας υποτιθέμενης υπερεθνικής Κοινωνίας, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ και κατά συρροή…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, φίλοι, όχι άλλο πελάτες των κατεργαράκων που επιβουλεύονται το δικό μας κοινό τόπο!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

ΠΗΓΗ