Η Βούλα Παπαχρήστου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Πριν λίγα χρόνια είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για κάποιο δήθεν ρατσιστικό ανέκδοτο στα social media. Κανένα ξεφτιλισμένο τομάρι από τους κυβερνώντες τότε δεν την υπερασπίστηκε.
Ξάφνου χτες της έστελναν θερμά συγχαρητήρια. Ακόμα ένα δείγμα της υποκρισίας που διέπει τον ελληνικό πολιτικό χώρο.
Η Παπαχρήστου, κύριοι, δεν έχει ανάγκη τα υποκριτικά συγχαρητήριά σας. Σας έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ένας άνθρωπος όσο κι αν αδικηθεί μπορεί να επιμείνει και να επιστρέψει στην κορυφή με πολλή δουλειά, πείσμα κι αφοσίωση σε αυτό που κάνει κι είναι η ζωή του.
Τώρα όσο κι αν ενοχλήθηκε ο Κυρίτσης αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Ας βλέπει την Βούλα να αφιερώνει τη νίκη της στους νεκρούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να ακούγεται ο εθνικός ύμνος με αυτήν στην πρώτη θέση.

voula2

Πιο μεγάλο πόνο από το να νικάς την αδικία των διωκτών σου δεν μπορούσες να προσφέρεις, Βούλα! Συγχαρητήρια, Βούλα, από όλους όσους έχουν ακόμα ελληνική ψυχή! Ας μάθουν οι νεότεροι πως όσο κι αν αδικηθούν από το ξεφτιλισμένο κράτος που δεν είναι ελληνικό, με επιμονή κι αγώνα πάντα θα φτάνουν στην κορυφή. Νικήτρια λοιπόν στο Βερολίνο με 14,60 στο Τριπλούν.
Η πολιτική σας ορθότητα η οποία προκαλεί την κοινή γνώμη θα καταρρεύσει. Οι νόμοι της πολιτικής ορθότητας ατσαλώνουν τις ψυχές των Ελλήνων. Υπό το καθεστώς πίεσης που ασκείτε σε βάρος της ελληνικής ψυχής θα οδηγήσετε την Ελλάδα στην χρυσή κορυφή. Αυτό να το θυμάστε μπολσεβίκοι και δεξιοί!
Η Ελλάς θα γίνει ο εφιάλτης σας! Με ένα άλμα θα σας αφήσει πίσω, ένα άλμα απογείωσης μακριά από την βρώμικη ιστορία που γράφετε στην Πατρίδα μας!
Ότι καταπιέζεται αντέχει και γίνεται πιο δυνατό!

Αλέξανδρος Καρράς

4524620

 

ΠΗΓΗ