ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – «ΚΟΠΗΚΕ» Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΕΪΚΩΝ – ΡΟΔΙΑΣ

Ο κυκλώνας φαίνεται πως απλώς… κύκλωσε την Αιγιάλεια και απομακρύνθηκε. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονταν μας… προσπέρασαν, ωστόσο η φθινοπωρινή βροχή, αν και ήπια, προκάλεσε κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίστηκαν. Πιο εμφανή είναι τα προβλήματα στις παραλίες όπου, εξαιτίας του έντονου κυματισμού, από τον αέρα οι πέτρες κάλυψαν παραλιακούς δρόμους σε Λόγγο, Σελιανίτικα, Βαλιμίτικα και Νικολέικα.

Κυρίως δε στην παραλία Νικολεΐκων, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στον δρόμο που συνδέει την κοινότητα με την κοινότητα Ροδιάς στα ανατολικά. ΄΄Πρόκειται για ένα χωμάτινο τμήμα που παρουσιάζει συχνά προβλήματα. Λόγω των καιρικών συνθηκών ο δρόμος έκλεισε και απ’ όσο γνωρίζουμε θα αποκατασταθεί σήμερα΄΄, επισήμανε στην «Π» ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αιγιαλείας, Λάμπης Στεφανίδης.

Παράλληλα, για μία ακόμη φορά, προβλήματα παρουσιάστηκαν με πτώσεις δέντρων στο παραλιακό μέτωπο του Αιγίου και συγκεκριμένα στις οδούς Ζωοδόχου Πηγής και Μιχαλακοπούλου, εκεί όπου η αρμόδια υπηρεσία του δήμου επενέβη αμέσως κόβοντας και απομακρύνοντας τα σπασμένα δέντρα, ώστε να μην δημιουργηθούν κίνδυνοι για τους περαστικούς.

΄΄Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλα προβλήματα και η κακοκαιρία δεν μας άγγιξε όσο φοβόμασταν. Όλες αυτές τις ημέρες που υπήρχε η προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα, βρισκόμασταν σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση΄΄, πρόσθεσε ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

 

ΠΗΓΗ