Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Συνέντευξη τύπου για την πορεία της Παναχαϊκής

Συνέντευξη τύπου για την πορεία της Παναχαϊκής

Με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν στην ομάδα της Παναχαϊκής η συνέντευξη τύπου που θα γίνει την Πέμπτη στις 25 Οκτωβρίου από τους Κώστα Μπακαλάρο και Κώστα Κατσουράνη. 

Στο πάνελ θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, με θέμα την κατάσταση της Παναχαϊκής και τους αγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Όμως αναμένεται να υπάρξουν αναφορές και σε άλλα ζητήματα που έχουν μεσολαβήσει το τελευταίο διάστημα όπως αυτό της έδρας για το παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό ή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ή ακόμα και τα διάφορα χρέη που λέγεται ότι υπάρχουν σε τρίτους.

Όπως και να έχει η συνέντευξη αυτή γίνεται σε μία χρονική περίοδο που πολλά ακούγονται για την ΠΑΕ και την Παναχαΐκή Συμμαχία και θα έχει ενδιαφέρον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας της πρεμιέρας θα γίνει την Κυριακή στις 28 Οκτωβρίου, ενώ την Τετάρτη η ομάδα θα κάνει Αγιασμό εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 25/10/18 και ώρα 13.00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με θέμα κατάσταση ομάδας και αγωνιστικοί στόχοι.

Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Μπακαλάρος και ο τεχνικός διευθυντής κ. Κώστας Κατσουράνης. Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Βυζαντινόν (πεζόδρομος Ρ.Φεραίου και Ασκληπιού)”.

 

ΠΗΓΗ