Ούτε μία ούτε δύο αλλά για δεκατρείς μέρες οι 80 κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Δάφνης του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης είχαν «ξεμείνει» από νερό καθώς είχε φράξει ένας αγωγός ύδρευσης. Χθες αποφασίστηκε να δοθεί λύση στο πρόβλημα καθώς όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις των κατοίκων ήταν έντονες.
Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα το οποίο υπήρχε, επικοινώνησαν με τους εργαζόμενους του Συνδέσμου «Ηρακλής» προκειμένου να σταλεί το μισθωμένο μηχάνημα το οποίο υπήρχε στη περιοχή της Ανδραβίδας, στη περιοχή της Δάφνης έτσι ώστε να γίνει απόφραξη και επισκευή του αγωγού.
Οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου επικοινώνησαν με τον απερχόμενο Πρόεδρο Σάκη Μάλλιαρη (σ.σ. καθώς δεν έχει έρθει ακόμα η έγκριση της αντικατάστασης του από την Αποκεντρωμένη) ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» προκειμένου ο εργολάβος να μεταφερθεί στην Δάφνη. Μάλιστα εντός αναμένεται να υπάρξει και η αντικατάσταση 200 μέτρων αγωγού προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της υδροδότησης των κατοίκων.
Την ίδια ώρα που το μηχάνημα είχε σταλεί στην περιοχή της Δάφνης και υλοποιούσε εργασίες η «κόντρα» μεταξύ των αιρετών του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνεχιζόταν για το ποιος τελικά έλυσε το πρόβλημα υδροδότησης των 80 κατοίκων.

 

ΠΗΓΗ