ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ART, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΕΣΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ… 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


Και δεν είναι το θέμα αν κάποιος συμπαθεί ή όχι πολιτικά τον Καρατζαφέρη.
Αλλά το σε ποια ψευτοπροοδευτική παγκοσμιοποιητική δικτατορία ζούμε, που καλύτερο εκφραστή της έχει την κυβέρνηση “Πρώτη Φορά Αριστερά”.
Η οποία όταν δεν λασπολογεί ως δήθεν “φασίστες” όσους πατριώτες (παιδιά & ενηλίκους) αντιδρούν στις προδοσίες της, αποφασίζει να αναγκάσει σε κλείσιμο έναν τηλεοπτικό σταθμό (αφήνοντας άνεργους πολλούς εργαζόμενους) τού οποίου δεν γουστάρει την σκληρή κριτική που τής ασκεί.


Δείχνοντας, για ακόμη μια φορά, επιλεκτική υπερευαισθησία σε θέματα που προστατεύει η αριστερή, και εν γένει “προοδευτική”, ατζέντα, όπως gay, παράνομους μετανάστες, αναρχικούς κλπ, ενώ αδιαφορεί έως και εγκρίνει μέγιστες αντεθνικές προκλήσεις και παράνομες πράξεις των προστατευόμενών της (π.χ. όταν σε gay pride προσβάλλονται θρησκευτικά και εθνικά σύμβολα, καθώς και η δημοσία αιδώ).
Η υποκρισία, η αλαζονία, η έμπρακτη αντιδημοκρατικότητα, αλλά και ο εθνομηδενισμός των – σταλινικής νοοτροπίας – πολιτικών απατεώνων που μάς κυβερνούν, στο έπακρο πλέον…
Χωρίς καν την τήρηση των προσχημάτων.


Θανάσης Γκόρδης