Με την Οστάνδη θα παίξει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο «Τόφαλος» στην πρεμιέρα του β’ γύρου της φάσης των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Προμηθέας και καλείται να κάνει το καθήκον του! Η Οστάνδη βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του Ομίλου, ο Προμηθέας την έχει νικήσει στο Βέλγιο (93-84) και αυτό θα πρέπει να επαναλάβει και σήμερα για να κάνει ένα ακόμη σταθερό βήμα προς την πρόκριση βγάζοντάς την ουσιαστικά νοκ-άουτ από το παιχνίδι της πρόκρισης. Το γιατί θα το καταλάβετε αν ρίξετε μια ματιά στη βαθμολογία. Παράλληλα θέλει απόψε τη νίκη για να αφήσει οριστικά πίσω την άσχημη εμφάνιση και την ήττα το περασμένο Σάββατο από τον Ηφαιστο στη Λήμνο και να πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία το παιχνίδι που θα παίξει το προσεχές Σάββατο στην Πάτρα με τον Αρη για την 9η αγωνιστική της Α1 Εθνικής μπάσκετ.
ΓΙΑΤΡΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»«Δεν μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση της Οστάνδης, ούτε ότι τη νικήσαμε στο Βέλγιο. Τότε είχαμε κάνει πολύ καλή εμφάνιση» δήλωσε ο Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Να μας βοηθήσει να νικήσουμε και θα βρεθούμε πιο κοντά στην πρόκριση».
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΟΛ, «ΕΚΤΟΣ»ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣΟ Λάγκντον Χολ αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει σήμερα στην αποστολή του Προμηθέα (στην Ευρώπη δεν υπάρχει περιορισμός ξένων). Στον αντίποδα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κασελάκης και Κατσίβελης.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ
Τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι του Προμηθέα με την Οστάνδη κοστίζουν 10 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Η Οστάνδη είναι προτελευταία στον Ομιλο, αλλά παίζοντας χωρίς άγχος είναι αρκετά επικίνδυνη! Απόδειξη ότι την περασμένη αγωνιστική, πριν από τη διακοπή του Τσάμπιονς Λιγκ, έριξε τη βόμβα της στη Γαλλία νικώντας 64-61 εκτός έδρας την Στρασμπούρ.*Στα άλλα σημερινά παιχνίδια του Ομίλου του Προμηθέα στις 7 μ.μ. θα παίξουν Μπεσίκτας-Μπαϊρόιτ και στις 9.30 μ.μ. Στρασμπούρ-Ολύμπια. Αύριο η 8η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι Νεπτούνας-Βίρτους. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΝΤΟΙ 
Βίρτους 7 614-522 14Προμηθέας 7 573-563 12Στρασμπούρ 7 534-526 11Μπαϊρόιτ 7 535-510 10Μπεσίκτας 7 541-550 10Νεπτούνας 7 594-593 10Οστάνδη 7 509-571 9Ολύμπια 7 527-592 8

ΠΗΓΗ