Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων, στην πόλη του Γυθείου.

Το πρωί της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου, τελέστηκε στον Ι.Ν. της Υπαπαντής του Κυρίου (παρεκκλήσιον Επισκοπείου Μάνης), Θεία Λειτουργία μετ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ. 

Ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης π. Συμεών Λαμπρινάκος ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Μάνης, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο βίο των Αγίων Τριών Παίδων των εν καμίνω, των Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ, με κατάληξη οι Άγιοι Τρεις Παίδες να προστατεύουν όλο το Πυροσβεστικό Σώμα.

Το παρών έδωσαν σύσσωμο το προσωπικό της Π.Υ. Γυθείου, με επικεφαλής τον Διοικητή, Επιπυραγό κ. Γραφάκο, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, Αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας κ. Τσιγαρίδης, ο Λιμενάρχης Γυθείου, Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γιαννουράκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δρακουλάκου και Λιγνός, εθελοντές και συνταξιούχοι πυροσβέστες και ευσεβείς πιστοί.

Πληροφορίες: im-manis.gr

ΠΗΓΗ