Ο Δεκέμβριος έφυγε. Το 2019 ήδη τρέχει. Με εκείνους τους Παράκτιους τι γίνεται; Η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου δεν συνοδεύτηκε από κάποια εξέλιξη στην διοργάνωση των παράκτιων μεσογειακών αγώνων που θα φιλοξενήσει (;) η Πάτρα το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά από τη δημοσιοποίηση επιστολής του Κώστα Πελετίδη στον υφυπουργό Αθλητισμού με την οποία εκφράζει «την ανησυχία του για την προετοιμασία των αγώνων». Μια προετοιμασία που δεν έχει ούτε στο ελάχιστο αρχίσει.

Διπλωματική -για τα δεδομένα της δημοτικής αρχής…- και προσεκτικά διατυπωμένη είναι η επιστολή του δημάρχου στον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος προγραμμάτιζε συνάντηση με τον Κ. Πελετίδη την ερχόμενη Δευτέρα και επίσκεψη στην Πάτρα εντός του επόμενου δεκαημέρου «με σκοπό να κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την διοργάνωση», όπως πληροφορούμαστε, ενώ στο μεταξύ ο χρόνος τρέχει παραπάνω και από επικίνδυνα.

Ο υφυπουργός έγινε δέκτης επιστολής του δημάρχου, ο οποίος εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του, κάνοντας λόγο για παντελή έλλειψη ενημέρωσης εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής για την πορεία της προετοιμασίας των παράκτιων μεσογειακών που έχει αναλάβει η Πάτρα στο διάστημα 25-31 Αυγούστου 2019.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΒΑΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Διαβάστε αναλυτικά στην “Π”

ΠΗΓΗ