Με 3-1 σετ κέρδισε τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.LanguageGreekBy Panos Apostolou, Argyro Vourdoumpa, Stergos Kastelloriou 
14 JAN 2019 – 3:33 PM  UPDATED 1 HOUR AGO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον δεύτερο αγώνα του σημερινού προγράμματος, επικράτησε με 3-1 σετ του Ιταλού, Matteo Berrettini.

Σε έναν αγώνα που διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες και με την έντονη παρουσία ο 20χρονος Έλληνας αντισφαιριστής κατάφερε να επικρατήσει στο τρίτο σετ με tie break.

Ο Τσιτσιπάς κατέφερε 16 άσσους από το σημείο του σέρβις επί του αντιπάλου του.

Embedded video

#AusOpen@AustralianOpen

🇬🇷

@StefTsitsipas toughs it out against #Berrettini 6-7(3) 6-4 6-3 7-6(4) to earn a second round berth #gamesetmatch #AusOpen1576:51 AM – Jan 14, 201956 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Δεν ήταν εύκολο το έργο του Στέφανου απέναντι στον μαχητικό Berrettini, αλλά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και ταυτόχρονα πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Australian Open, επικρατώντας με 6-7 (3), 6-4, 6-3, 7-6 (4).

O Στέφανος Τσιτσιπάς, θα βρεθεί για πρώτη φορά στον 2ο γύρο του Australian Open, όπου θα κληθεί να  αντιμετωπίσει είτε τον Viktor Troicki είτε τον Roberto Carballes Baena. 

Δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά

Δηλώσεις στην SBS, στον συνάδελφο του Ιταλικού Προγράμματος, Ντάριο Καστάλντο και στα ελληνικά έκανε ο πατέρας του 20χρονου αντισφαιριστή, Απόστολος Τσιτσιπάς.

Δήλωσε ότι πάντα ο πρώτος γύρος των μεγάλων διοργανώσεων είναι ιδιαίτερα αγχωτικός, αλλά και με τη ηχηρή στήριξη των ελληνικής καταγωγής φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο που αγωνίστηκε ο Έλληνας αντισφαιριστής.  

ΠΗΓΗ