Την πρόκρισή του στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νέων Ανδρών (γεν. 2000) πανηγυρίζει από προχθές το αντίστοιχο συγκρότημα του ΝΟΠ, μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων του προκριματικού Ομίλου της Πάτρας.
Οι νεαροί «δαίμονες» του Κώστα Σακκαλή ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με 2 νίκες σε 3 σύνολο αναμετρήσεων και, πλέον, θα κυνηγήσουν την καλύτερη δυνατή κατάταξη στα τελικά του πρωταθλήματος (οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 19-21 Απριλίου), μαζί με άλλες 9 ομάδες.
Ο ΝΟΠ ηττήθηκε στην πρεμιέρα των αγώνων από την Γλυφάδα (που επίσης προκρίθηκε στα τελικά ως 1η) με 14-5, ενώ στην συνέχεια νίκησε κατά σειρά το Περιστέρι με 17-14 και τη ΝΕΠ με 16-8, με την τελική βαθμολογία στον Ομιλο της Πάτρας να έχει ως εξής: Γλυφάδα 9, ΝΟΠ 6, Περιστέρι 3 και ΝΕΠ 0. Την ομάδα του ΝΟΠ αποτελούσαν οι εξής παίκτες: Γιάννης Αργυροκαστρίτης, Ιάσονας Μαλανδράκης, Χρήστος Σπυράτος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Ανδρέας Φιρφιλιώνης, Χρήστος Γουργουλέτης, Γιώργος Γουρδούπης, Παναγιώτης Ζερνιώτης, Γιάννης Τσιτσάρας, Γιάννης Τάτσιος, Αγγελος Καραϊσκος, Θαρραλέος Πασσάς, Βασίλης Τσασερλής, Ανδρέας Μπιτσάκος και Φαίδων Νεγκίζ. Συνεργάτες του Κ. Σακκαλή οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Βασίλης Λαμπάτος. Οι άνθρωποι του ΝΟΠ δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των νεαρών παικτών του Ομίλου.