Το λοστάρι του κομμουνιστή δεν τρομοκρατεί ούτε ενοχλεί τη δημοκρατία. Δεν υπάρχει πανευρωπαϊκή καταδίκη κατά της κομμουνιστικής βίας, δεν υπάρχει καν καταγγελία ευθεία έναντι της κομμουνιστικής βίας, τα κομμουνιστικά κόμματα δεν αποκλείονται από τις διαδικασίες τις κοινοβουλευτικές, δεν δέχονται κυρώσεις ουτε οι αυτουργοί των επιθέσεων οδηγούνται στην δικαιοσύνη. Το κκε δεν θα δικαστεί ως εγκληματική οργάνωση παρότι υπήρξε και έδρασε ως τέτοια. Η αστυνομία και οι αρχές, τα μμε δεν θα διεξαγάγουν κυνήγι μαγισσών κατά των κομμουνιστών όπως κάνουν για κάποιους άλλους. Ακόμα και οι έκνομες πράξεις, οι απειλές και η πρόκληση βίας και σωματικών βλαβών έχουν χρώμα και πολιτική ταυτότητα.
Η δημοκρατία όλα αυτά τα κάνει αποδεκτά, παρόλο που μιλά συνέχεια περί ισότητας και ίσης αντιμετώπισης ενώπιον του νόμου. Τρίχες κατσαρές. Απλά. Το ΠΑΜΕ και το κκε δεν αντιμάχονται το σύστημα. Ανήκουν σε αυτό. Οι μόνοι που ενοχλούν το σύστημα είναι όσοι διώκονται σχεδιασμένα και με συνέπεια από αυτό.
Κι αυτοί δεν είναι ούτε οι lgbtqkgfrftwslobvxec, ούτε οι φεμινίστριες, ούτε οι αναρχικοί, ούτε οι κομμουνιστές ούτε κανείς άλλος, παρά μονάχα οι υποστηρικτές των εθνικών ιδεών και της παράδοσης, ιδιαίτερα δε οι πρωτοπόροι αυτών που αποτελούν κίνδυνο για την εξουσία. Αυτή είναι η πραγματικότητα σας αρέσει δεν σας αρέσει.

ΥΓ. Φανταστείτε αυτές τις επιθέσεις κατά μελών της ΓΣΕΕ να είχαν γίνει από “ακροδεξιούς” τι προπαγάνδα θα τρώγαμε για μήνες. Οι πιο ένθερμοι στην καταδίκη των γεγονότων θα ήταν φυσικά τα στελέχη του ΠΑΜΕ και του κκε. Οι κομμουνιστές άλλωστε εφηύραν την πολιτική σπέκουλα.