Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία, καθώς ένα βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται να ταράξει τα νερά. Οι κουκουλοφόροι που κάνουν ότι θέλουν στα Εξάρχεια, απείλησαν τα ΜΑΤ που έκαναν έρευνες σε υπό κατάληψη κτίριο.

Τι φώναξαν οι κουκουλοφόροι, στους άνδρες των ΜΑΤ

«Τι πάθανε οι λιμενικοί, οι δύο; Τι πάθανε; Τα χεράκια τους; Είδατε οι λιμενικοί τι πάθανε…», φωνάζουν οι κουκουλοφόροι, στο βίντεο του Open.

Οι κουκουλοφόροι αναφέρθηκαν στο περιστατικό που έλαβε χώρα στα Εξάρχεια πριν από λίγες μέρες, όταν κουκουλοφόροι έβγαλαν μαχαίρι και όπλα σε λιμενικούς.

Τι δήλωσε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, κ.Μπαλάσκας

«Δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν τις αστυνομικές αρχές αυτοί οι άνθρωποι. Το έχουν ξανακάνει αλλά κάθε φορά που το κάνουνε, πάλι την πατάνε. Έτσι θα την πατήσουν και πάλι και τους καλώ να μαζευτούνε λιγάκι και να μαζέψουν τα λόγια τους».

Δείτε το βίντεο:

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Ανομία βασιλεύει στα Εξάρχεια, οι πολίτες νιώθουν ότι είναι απροστάτευτοι και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν να αντιμετωπίσουν οργανωμένες ομάδες. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Το γεγονός αυτό είναι ξεκάθαρο και στο παραπάνω βίντεο είδαμε την πραγματικότητα, ως έχει.

Προφανώς, αυτές οι καταστάσεις δεν είναι φυσιολογικές. Τουλάχιστον αυτό βλέπει ο απλός καθημερινός πολίτης. Από εκεί και πέρα, για…άλλους λόγους, ακούμε από διάφορα πολιτικά πρόσωπα, ότι όλα είναι καλά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Photo:eurokinissi

ΠΗΓΗ