Την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία νίκησε 1-0 στον μικρό τελικό την αντίστοιχη της ΕΠΣ Σερρών. Ο σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Ψαθογιαννάκης στο 22′. Διαιτητής ήταν ο Στυλιανός από τη Λάρισα.
Η σύνθεση της Αχαΐας: Αγγελόπουλος (62′ Αντ. Φλωράτος), Δελδήμος (67′ Ταρνάρης), Στασινόπουλος, Σοφιανόπουλος, Θωμάς, Γεωργίου, Ψαθογιαννάκης (62′ Οικονομόπουλος), Π. Φλωράτος, Σουγλέρης (72′ Τσεγγενές), Σαμαντάς, Γκολφίνος (72′ Βιλανάκης).

 

* Η ομάδα Κ-16 ολοκλήρωσε αήττητη τη χρονιά, χάνοντας μόνο στον μικρό τελικό και αυτόν στα πέναλτι και όχι στην κανονική διάρκεια

 

Αντίθετα, η ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Αχαΐας αρκέστηκε στην 4η θέση, αφού έχασε από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πειραιά με 2-1. Οι Αχαιοί προηγήθηκαν στο 7′ με τον Παπαηλιού, όμως ακολούθησαν δύο γκολ από τους Μοίρα 17′ και Νίνο 35′. Διαιτητής ήταν ο Αγγελούλης από τη Λάρισα.
Η σύνθεση της Αχαΐας: Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Πετρόπουλος (46′ Λένης), Κασσάς, Μπλάτα, Πέτρου (46′ Ντούνης), Παπαηλιού (52′ Καμπέρης), Ορτέντζιος (49′ Κωλέτσης), Στρέκλας, Πετράτος (49′ Κατσαΐτης), Κωνσταντόπουλος (56′ Κονδύλης).