Η ΝΕΠ νίκησε με 12-11 τον ΝΟ Λάρισας σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και, πλέον, η παραμονή στην Α1 Εθνική Γυναικών του πόλο θα κριθεί την Κυριακή (6μ.μ.) στην έδρα της Θεσσαλικής ομάδας στον τελικό των τελικών στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι τα «δελφίνια» θα έχουν στο πλευρό τους και τους φίλους τους, καθώς η διοίκηση της ΝΕΠ βάζει πούλμαν για την Λάρισα (αναχώρηση στις 11.30π.μ. της Κυριακής από το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944.058340.
Διαιτήτευσαν οι Κουρτίδης και Δασκαλοπούλου. Τα 8λεπτα: 5-3, 3-3, 2-2, 2-3. Τα γκολ του ΝΟ Λάρισας πέτυχαν οι Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Ν. Μπαλάτσα 1, Κούμπρα-Κους 3, Τσιγαρίδα 4.
ΝΕΠ: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Γ. Σινέμογλου, Ρακιντζή, Ευφρ. Τσιμάρα, Ευδ. Τσιμάρα, Πετάση 1, Μιχαηλίδου 4, Μόργκαν, Μπιτσάκου 2, Σ. Μανέτα, Λυκοθανάση 4, Κ. Ζαφειράκη, Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου.
* Στο 3.38΄ της δ΄ περιόδου αποβλήθηκε από τον πάγκο της ΝΕΠ ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Σινέμογλου με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Με την λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα η Κούμπρα-Κους του ΝΟ Λάρισας για κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της ΝΕΠ, προκαλώντας τις παίκτριες και την κερκίδα. Αμέσως μετά και για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και η Νικολίτσα Χρυσανθοπούλου της ΝΕΠ.
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ