Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΩΝΗ *
Απομένουν λίγα 24ωρα για να γυρίσει σελίδα η Δυτική Ελλάδα και να προχωρήσουμε όλοι μαζί με ασφάλεια στο μέλλον. Ο Νεκτάριος Φαρμάκης ανέδειξε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι είναι οπαδός της σκληρής δουλειάς και του θετικού αποτελέσματος. Το ίδιο μας ζήτησε να κάνουμε και την ερχόμενη Κυριακή, αφήνοντας στην άκρη τα όμορφα συναισθήματα που προκάλεσε η νίκη του συνδυασμού μας στον Α’ γύρο.
Η πολιτική μάχη που έχουμε μπροστά μας, δεν θα είναι εύκολη. Πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να καταφέρουμε την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Δυτική Ελλάδα. Αντίπαλός μας είναι η απερχόμενη περιφερειακή αρχή, η οποία προσπαθεί να εμφανίσει ένα πρόσωπο φιλικό προς την κοινωνία και να βάλει στο περιθώριο τη σχέση εξάρτησης που έχει αναπτύξει με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.
Είναι χρέος μας να ενημερώσουμε τους Αχαιούς και τους πολίτες όλη της Δυτικής Ελλάδας για τα σφάλματα που υπέπεσε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή και τις παραλείψεις της. Οι πολίτες θα επιλέξουν, αυτή την φορά οριστικά για την επόμενη περίοδο, εάν θα εξακολουθήσουν να ζουν σε μια από τις φτωχότερες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρώπης ή θα δώσουν την ευκαιρία στον Ν. Φαρμάκη να φέρει ξανά την ελπίδα στον τόπο μας.
*Ο Παναγιώτης Τσώνης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος