Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα ο Σάκης Καλογερόπουλος. Το νέο «αφεντικό» της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα έχει συναντήσεις με τον Κώστα Αποστολόπουλο, τον Τάκη Κυριακόπουλο και άλλους ανθρώπους των «κοκκινόμαυρων» και μαζί θα βάλουν κάτω το πλάνο της νέας σεζόν.
Ο Καλογερόπουλος δεν θα παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη Τύπου, καθώς «δεν έχουμε ακόμα τίποτα να πούμε. Οταν θα έχουμε ολοκληρώσει κάποια πράγματα, τότε θα μιλήσουμε».
Με νέες του δηλώσεις τόνισε τα εξής: «Ξέρω πολύ καλά που έρχομαι. Ναι, είμαι νέος, αλλά έχω το σχέδιό μου για την ομάδα. Θα μιλήσω και με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για να τα βάλουμε όλα σε τάξη. Ολα θα τα φτιάξουμε από την αρχή».
Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Καλογερόπουλος θα συναντηθεί και με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να συζητήσει το γηπεδικό θέμα, αλλά και τη γενικότερη συνεργασία των δύο πλευρών.

 

ΤΙ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Σάκης Καλογερόπουλος επιβεβαίωσε και χθες ότι είναι κλεισμένος ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει για να ανακοινωθεί και επίσημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει στη λίστα του κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από το εξωτερικό και όλα θα πάρουν το δρόμο τους μόλις έρθει και ο ίδιος στην Πάτρα για να πιάσει δουλειά.
Ηδη, έχει ξεκινήσει μια φημολογία και έχουν ακουστεί κάποια ονόματα όπως του Μπόσκο Οροβιτς, του Νεμπόισα Νοβάκοβιτς και του Ιγκόρ Κρούλι. Πρόκειται για προπονητές που εργάζονται ή έχουν εργαστεί κυρίως σε ομάδες της Β’ Κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος, όμως προς το παρόν παραμένουν φήμες.

 

ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ
ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ
Μπορεί να μην παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα ο Σάκης Καλογερόπουλος, όμως οι πληροφορίες λένε ότι θα τοποθετηθεί με γραπτή του δήλωση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα να αναφερθεί και στο δικό του πλάνο για την Παναχαϊκή.