Δικό της και μάλιστα πλήρως ανανεωμένο συμβούλιο, θα έχει η Τοπική Κοινότητα Αιγίου. Η έδρα του Δήμου Αιγιάλειας θα διοικείται από 11 άτομα, που μέχρι χθες το μετεκλογικό τοπίο ήταν θολό, ως προς την ακριβή κατανομή των εδρών.
Ανεπίσημα, πιθανότερη είναι η εκλογή, 4 από την παράταξη του Χρ. Γούτου, 3 από το ψηφοδέλτιο του νικητή των εκλογών Δημ.Καλογερόπουλου, 2 από την πλευρά της Βασ. Ψυχρμάμη και από 1 οι συνδυασμοί του Τ. Παπακωνσταντινόπουλου και της Αγγ.Κουρή.
Βάσει των τελικών αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας, εκλέγονται αντίστοιοχα, οι: Γιώργος Γκιώνης (489), Παναγιώτης Ρέλλας (477), Διονύσης Λουκόπουλος (431), Ηλίας Χριστοδουλόπουλος (395),Θανάσης Κάλπης (353), Ραμπαβίλας Φάνης (313), Μαντώ Παρίση-Μπέσκου (247), Γιάννης Γιδάς (608), Ανδρέας Μεσσήνης (232), Αλέξανδρος Κοιλιάς (182) και Νίκος Αυγέρης (173).
Η νομοθεσία προβλέπει ότι ο πρόεδρος της Τ.Κ μπορεί να είναι ένας από τους δύο πρώτους των δύο πρώτων συνδυασμών, μέσα από εσωτερική ψηφοφορία, δηλαδή μεταξύ των κ.κ. Γκιώνη, Ρέλλα, Κάλπη και Ραμπαβίλα.