Ελάχιστη σχέση θα έχει η Παναχαϊκή των δύο τελευταίων χρόνων με την Παναχαϊκή που θα δούμε την επόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Ηδη αλλάζει η μισή ομάδα και μπορεί το ποσοστό να είναι μεγαλύτερο. Ο Φουρλάνος, ο Σωτηράκος και ο Μπαστακός αποτελούν παρελθόν όπως και ο Κοβάτσεβιτς. Πολυχρόνης, Κολοβούρης θα φύγουν, με τον Ελευθεριάδη είναι όλα ανοιχτά, ενώ υπάρχουν κι άλλα θέματα που εκκρεμούν με ποδοσφαιριστές του ρόστερ με κορυφαίο αυτό του Νίκου Λουμπαρδέα που όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει!
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» θα βρίσκεται ξένος προπονητής μετά από πολλά χρόνια (αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Πάτρα), οπότε και αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και θα την επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.
Οσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, τα ονόματα που φέρονται να απασχολούν την Παναχαϊκή δεν έχουν τελειωμό και αφορούν κυρίως ξένους ποδοσφαιριστές.
Μετά τον Ροτζέριο Τουράμ της Κέρκυρας, σύμφωνα με το sportime.gr, οι «κοκκινόμαυροι» ενδιαφέρονται για τον Αλεχάντρο Κρουθ. Ο 29χρονος Ισπανός μέσος αγωνίστηκε πέρυσι στη Δόξα Δράμας και είχε συνολικά 18 συμμετοχές και 4 γκολ. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.
Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrassosportnews, στόχος της Παναχαϊκής είναι και ένας άλλος Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο Αντόνιο Ανιέτε. Ο 34χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, στη Λέφσκι Σόφιας, στη Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) και την προηγούμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.
Εντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί και γύρω από το όνομα του Λουκάο, που έβγαλε μάτια πέρυσι με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και θα φανεί τι ισχύει και τι όχι