Για τον Έλληνα, το παιγνίδι είναι χαμένο απο χέρι. Ξεχνάει εύκολα και δεν μπορεί να κάνει στο μυαλό του λογικές πράξεις. Απο τη στιγμή που όλοι οι φερόμενοι ως πολιτικοί είναι μια γνωστή παρέα απο άχριστους και προδότες, δεν έχει σημασία ποιός θα είναι κυβέρνηση. Η χώρα οδεύει προς διάλυση λόγω κατάχρησης του δημοσίου και όχι λόγω της δήθεν οικονομικής κρίσης στην ΕΕ.

Μια χώρα δεν χρεοκοπάει σε μια τετραετία και επι δεκαετίες την κυβερνούν οι ίδιοι, που θεληματικά  απέτυχαν. Τα πρόσωπα μπορεί να άλλαζαν αλλά από κάτω συνέχεια η προδοσία έσκαβε και βούλιαζε τη χώρα στο βούρκο. Το ότι τις θέσεις-κλειδιά στο δημόσιο συνεχίζουν να λαμβάνουν είτε άχρηστοι είτε προδότες πρακτικά δεν έχει καμμία διαφορά, αφού το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Όλα θα πηγαίνουν και πάνε προς το χειρότερο.

Μετά το συνταγματικό της Συρίας και τη Συμφωνία για την Παλαιστίνη, που δεν θα είναι η τελευταία, έρχεται η σειρά του Ιράν και της Τουρκίας για εξαύλωση. Το Ιράν δεν παίρνει S400 απο τη Ρωσία (ακόμη). Τυχαίο; Το θέμα είναι τελικά ποιός θα κάνει την πρώτη επίθεση αφού θα ήταν λάθος για τη Ρωσία να ζητήσει απο το Ιράν να αποχωρήσει απο τη Συρία.

Το Ισραήλ θα ξεπεράσει τα όρια του Γκολάν. Κανένας τρίτος Ναός όμως δεν θα σταθεί μόνιμα στην Ιερουσαλήμ αν όλα δεν έχουν προκύψει φυσιολογικά στη περιοχή, όσο αργά και να γίνονται μεταβολές, όσο και να γίνονται εκβιαστικά θυσίες. Η Φύση έχει τους κανόνες της, τους οποίους δεν καθορίζει ο άνθρωπος. Δεν είναι τα πάντα ελεύθερη επιλογή.

Ο έντεχνος βιασμός της Φύσης παράγει singularities. Τα προβλήματα περιχαρακώνονται μεν για λίγο για να δημιουργήσουν νέες ισορροπίες αλλά το “όλον” δεν αλλάζει και πάντα γυρίζει εκεί που ξεκίνησε.

Ο “χρόνος” δεν ξεχνάει ακόμη και αν ο άνθρωπος δεν βλέπει τίποτα γύρω του.

H αντίληψη είναι δώρο Θεού. Είναι τιμωρία να μη βλέπεις και να μην ακούς.

Η ηλιθιότητα και η κακία δεν επιβραβεύεται. Μετρείστε τα αποτελέσματα.

Η Ελλάδα παραμένει απούσα απο τις εξελίξεις. Αυτοί που κυβερνούν Ελλάδα και Κύπρο καλλωπίζουν τις κουράδες που τρώνε κατακέφαλα και τις σερβίρουν για νίκες. Αυτό τιμωρείται.

  1. Η Γαλλία θα στηρίζει με τα πολεμικά της στη Κύπρο εκεί που γίνονται οι δικές της εξορρύξεις και όχι παντού, όπως λένε ψέμματα τα ΜΜΕ.
  2. Οι χάρτες ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας που μοιράζει η Κύπρος στην ΕΕ έχουν πολλά “λάθη” π.χ. στη περιοχή της Ελληνικής ΑΟΖ δυτικά απο το Καστελόριζο.
  3. Το να αφήνει η Κυπριακή κυβέρνηση την Τουρκική παραβατικότητα στο νησί να αυξάνεται χάρη άλλων συμφωνιών στη Συρία, που απαιτούν την σιωπηρή ΣΥΝΕΝΟΧΗ Ερντογάν είναι λάθος.
  4. Οι μουσουλμάνοι ξέρουν τη σημασία του ΚΙΣΜΕΤ. Είναι πάνω απο το win-win του σουλτάνου Ερντογάν. Νομίζω ότι με καταλαβαίνουν, έστω και αν δεν τους αρέσει να το πιστέψουν.

Η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να είναι αλλά αυτό που είναι. Με τη σκέψη δεν χτίζεις βουνά. Και όσο να σας επαναλαμβάνουν απο τα ΜΜΕ ψέμματα, το αποτέλεσμα μετράει δηλαδή αυτό που απολαμβάνετε. Ποιότητα ζωής δεν είναι μόνο, οι πρώτες ανάγκες και ένα μπανάκι στη θάλασσα. Τί να καταλάβετε, όταν ζείτε μέσα σε ένα λάκο χωρίς παράθυρα και βλέπετε παντού ήλιο…

“Κάθε πέρισυ και καλύτερα”, να μη το ξεχνάτε αυτό και να βλέπετε τα πράγματα αθροιστικά και όχι κάτω απο το συναίσθημα και τις ανάγκες σας, γιατί έτσι η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ. Η επιμονή στο λάθος πάντα αθροίζεται.

Η Δυτική Θράκη και η Μακεδονία προδόθηκαν εκ των έσω και διαχρονικά, απλά όλα έμεναν κρυφά και εκτός δημοσιότητας. Οι εξελίξεις για Θράκη, Μακεδονία και Αιγαίο είναι μή αναστρέψιμες και όποιος λέει κάτι άλλο είναι ή μαλάκας ή προδότης.

Δεν μπορεί να κυβερνούν τη χώρα προδότες, να ψηφίζετε προδότες και άχρηστους που σας δείχνουν τα βοθροκάναλα και να περιμένετε κάτι θετικό. Οι εκλογές και οι “δημοκρατικές” επιλογές δεν ήταν ποτέ νίκη της δημοκρατίας και της ελευθερίας αλλά ένα φιάσκο.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ακούστε το video)

Ο λόγος που ο Τσίπρας πρέπει να περάσει απο ειδικό δικαστήριο είναι ότι ήξερε τι έκανε και τι υπέγραφε. Όλοι ήξεραν και καταλάβαιναν και καταλαβαίνουν, που οδηγούν οι επιλογές τους. Και εσείς όμως ξέρετε. Μη κλαίτε μετά για ότι συμβεί, γιατί θα συμβεί.