Επί ώρες ολόκληρες τα ελληνόφωνα κανάλια μετέδιδαν τις τελετές παράδοσης και παραλαβής των υπουργείων, (δεκάδες υπουργοί και υφυπουργοί), με συγκίνηση σαν τα… τουρκικά σήριαλ, για περισσότερη αποβλάκωση της ελληνικής κοινωνίας.

Την ίδια ώρα ο απέναντι κουμπάρος μας συνεχίζει το τροπάρια του με τις φρεγάτες και τις τορπιλάκατους πέριξ της Κυπριακής Δημοκρατίας, η κυριαρχία της οποίας έχει τραυματιστεί βαθειά από τις τουρκικές προκλήσεις.

Τώρα που στερεύουν οι πανηγυρισμοί για τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών, όπου το σύστημα κατήγαγε μια πρωτοφανή νίκη δίνοντας την εικόνα πως αυτός ο λαός έχει πάθει αμνησία και έχει αποχαυνωθεί τελείως, την ίδια ώρα η σκληρή πραγματικότητα αρχίζει και δείχνει τα δόντια της και οι σφαλιάρες θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή από τις Βρυξέλλες και από τα ανατολικά αλλά και τα βόρεια σύνορα μας.

Το πρόβλημα πλέον δεν είναι οι πολιτικοί αυτής της δύσμοιρης χώρας, αλλά ο λαός που σέρνεται πίσω από χίμαιρες, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

Δυστυχώς για άλλη φορά αποδεικνύεται πως οι κάτοικοι αυτής της ευλογημένης χώρας μόνο με δυνατά χτυπήματα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.

Ο Ελληνοτουρκικός Πόλεμος του 1897 (γνωστός στην Ελλάδα και ως Μαύρο ’97) ήταν μια ιστορική συμφορά αλλά και μια αρχή για την αναγέννηση του ελληνικού έθνους

Οι δυνάμεις υπάρχουν μέσα στα σπλάχνα αυτής της πατρίδας. Δεν μένει παρά να τις αναγνωρίσουμε και…

«Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες.».
Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τυρκοlόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ