Αν νομίζετε ότι ζείτε στην Ελλάδα του 2017 όπου η ασφάλεια του πολίτη δεν είναι δεδομένη και με μια κυβέρνηση που την προασπίζεται με κάθε τρόπο, κάνετε λάθος!

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι: «Είναι ουρές, τα τελευταία φαινόμενα της παλαιάς τρομοκρατίας» αναφερόμενος στα φαινόμενα τρομοκρατίας που κατά καιρούς βλέπουμε.

Ασφαλώς τα βέλη του προς τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έλειψαν σχετικά με τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Εξάρχεια, καθώς αναρωτήθηκε γιατί τόσα χρόνια δεν έχει γίνει κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή αφού η αντιπολίτευση θεωρεί ότι είναι κάτι απλό.

Όσον αφορά τη σύλληψη της σπείρας ναρκωτικών στη Δυτική Αττική, είπε ότι με αυτό το γεγονός η εγκληματικότητα μειώνεται κατά πολύ.

Τέλος ανέφερε ότι πλέον γίνονται περιπολίες με θωρακισμένα οχήματα στη περιοχή, ώστε η αστυνόμευση να είναι πολύ πιο άμεση και αποτελεσματική.

Μετά μόλις δυο ημέρες από την επίθεση κατά ανδρών της Αστυνομίας έξω από τα γραφεία του Πασοκ, από την οποία τραυματίστηκε αστυνομικός και με τις μολότωφ να είναι πλέον καθημερινότητα, ο κ. Τόσκας θέλησε να μας παρουσιάσει μια εικόνα η οποία όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, αλλά δεν πείθει και κανέναν.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι κλοπές, τα καμμένα λεωφορεία και η Πατησίων να κλείνει όποτε το αποφασίσουν τα “παιδιά” είναι γεγονότα που διαψεύδουν την οποιαδήποτε πολιτική παραπλανητική ρητορική….

ΠΗΓΗ