Νέα και Παλαιά Τάξη δίνουν τα «ρέστα» τους – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω από 1.000 νεαροί διαδηλωτές κατέλαβαν την περασμένη εβδομάδα “εξ εφόδου” το κτίριο της AIPAC, δηλαδή της “Αμερικανο-ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων”, καταγγέλλοντας το ρόλο της στην άνευ όρων υποστήριξη του Ισραήλ και του ισραηλινού εποικισμού των (κατεχόμενων) παλαιστινιακών εδαφών από μέρους των κυβερνήσεων των ΗΠΑ!

Φυσικά η κίνηση αυτή στοχεύει στην ανάληψη της διοίκησης της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ και όχι στην στήριξη των Παλαιστινίων.

Όπως σχολιάζεται η -χωρίς προηγούμενο- διαδήλωση/κατάληψη της έδρας του πανίσχυρου φιλοϊσραηλινού αμερικανικού λόμπι έγινε από νεαρούς Εβραίους και νεαρές Εβραίες του κινήματος If Not Now (Αν Όχι Τώρα) και το κύριο σύνθημά τους τα λέει όλα: “ Οι Εβραίοι δεν θα είναι ελεύθεροι μέχρι να είναι ελεύθεροι και οι Παλαιστίνιοι – Κάτω η AIPAC, Κάτω η Κατοχή (των παλαιστινιακών εδαφών)”!

Πρόκειται για ριζοσπαστικοποιημένους νεοταξίτες αριστερόστροφους αμερικανο-εβραίους, οι οποίοι προέρχονται από την πλευρά των Δημοκρατικών (Νέα Τάξη) και των Σιωνιστών παγκοσμιοποιητών και συγκρούονται με τον ορθόδοξο εθνικιστικό εβραϊσμό, ο οποίος στην παρούσα φάση στηρίζεται από την Παλαιά Τάξη, καθώς στέκεται εμπόδιο στην παράδοση των «κλειδιών» της Ιερουσαλήμ στον Ο.Η.Ε.

Μάλιστα έγιναν επεισόδια απέναντι στην δεξιά εθνικιστική παράταξη «Λίγκα Άμυνας του Ισραήλ», όπως θα δείτε στο βίντεο:

Οι αριστερόστροφοι Αμερικανοεβραίοι στηρίζουν τους μουσουλμάνους κατά των μέτρων του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και κατά του Ισραήλ, στον δρόμο για την ένωση των θρησκειών υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη.

Βλέπουμε λοιπόν πως η κόντρα Παλαιάς και Νέας Τάξης  απλώνεται και στο Ισραήλ με «λάφυρο» την κυριαρχία στην Ιερουσαλήμ.

Μια κόντρα που ξεκίνησε με διαδηλώσεις και εκλογές και θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, στο στρατιωτικό πεδίο της μάχης στην Μέση Ανατολή.

 

ΠΗΓΗ