Συνέντευξη του πατήρ Τζακ Άσκροφτ. Απόσπασμα από το τρομερό (ερασιτεχνικό) ντοκιμαντέρ του Dennis Wise “Νέα Παγκόσμια Τάξη – Κομμουνισμός από την Πίσω πόρτα”.

Ο πάτερ Τζακ Άσκροφτ Fr. Ashcraft είναι ένα παραδοσιοκράτης Ρωμαιοκαθολικός ιερέας από αυτούς που χαρακτηρίζονται ως Βυζαντινοί Καθολικοί (πιστεύουν ότι και η Καθολική Εκκλησία πριν το σχίσμα του 1054) και τελεί τόσο τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου όσο και τη Λατινική Λειτουργία. Είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη αρχή σχετικά με τα θέματα του υπερφυσικού, εξορκισμού, δαιμονισμού, τις διάφορες μυστικιστικές σέχτες, τον αποκρυφισμό και είναι ένθερμος υποστηρικτής των Πατερικών Σπουδών.
Είναι στην πρώτη γραμμή της έκθεσης της Τεκτονικής και απόκρυφης συνωμοσίας εντός του Βατικανού και το συνωμοτικό χαρακτήρα του Κινήματος της Νέας Εποχής, του Οικουμενισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

Ο πατέρας Άσκροφτ απορρίπτει το Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού και είναι ένα Sedevacantist.
Το κίνημα του Sedevacantism (που προέρχεται από τις λατινικές λέξεις Sedes ή «έδρα/θρόνος», και Vacans ή “κενό”) είναι η θέση, που κατέχει μια παραδοσιοκρατική μειοψηφία Ρωμαιοκαθολικών ότι ο παρών ένοικος του παπικού θρόνου δεν είναι πραγματικός Πάπας και ότι λόγο έλλειψης ενός έγκυρου Πάπα, η έδρα του παραμένει κενή από το θάνατο (δολοφονία) του Πάπα Πίου ΧΙΙ το 1958.
Ένας μικρός αριθμός από αυτούς ισχυρίζονται ότι η κενή θέση πηγαίνει πραγματικά ακόμα ποιο πίσω, στο θάνατο του Πάπα Πίου Χ το 1914 (του τελευταίου αντιμοντερνιστή Πάπα που προωθούσε την Ορθόδοξη θεολογία και πρακτική). Μερικά από αυτούς κατατάσσουν και των Ιωάννη XXIII (1958-1963) ως Οικουμενιστή αντίπαπα.

Οι Sedevacantists πιστεύουν ότι ο Παύλος VI (1963-1978), ο Ιωάννης Παύλος Ι (1978), ο Ιωάννης Παύλος Β ‘(1978-2005) και Βενέδικτος XVI και ο Φρανγκίσκος δεν είναι ούτε αληθινοί Καθολικοί ούτε αληθινοί Πάπες, λόγω του αποδοχής τους στην αίρεση του Οικουμενισμού και έχουν με αυτό το τρόπο αρνηθεί ή αλλάξει ότι όριζαν το Καθολικό δόγμα και η Χριστιανική εκκλησία για χιλιετίες!

https://www.youtube.com/watch?index=69&t=53s&list=WL&v=CnZbF-njZGU&app=desktop