Αποστόλης νησιώτης : εγώ πάντως ξέρω γιατί είμαι ξενοδοχο- υπάλληλος οτι ολα τα ξενοδοχεία απο κουταλάκι μεχρι τα πιο ακριβά μηχανήματα κουζίνες και οτι άλλο σκεφτείτε, τα παίρνουν από τουρκικές εταιρίες.. μάλιστα περσι δεν ήρθαν τα πράγματα λόγω πραξικοπήματος.. είμαστε ξεφτίλες τι να πω.. και 8 στους 10 εργαζόμενους είναι Αλβανοί..

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ !

Καθώς πληθαίνουν οι συγκρούσεις σε όλα τα σύνορά μας και εντείνεται η εξόντωση των Ελλήνων απ’ το ξενόδουλο Κράτος, πληθαίνουν οι πολεμικές κραυγές των μακελάρηδων  που προβλέπουν ό,τι θα «πολεμήσουμε»…   Εμμέσως δε πλην σαφώς γίνεται αναφορά εις το τι έχουμε να υπερασπιστούμε, αλλά και στα ενδεχόμενα «κέρδη» από τον πόλεμο με γείτονες παρά την κατάσταση τη δική μας και την προδοτική ηγεσία ΣΥΧΤΙΡΙΖΑΝΘΕΛ… Θα αλλάξουν συμπεριφορά κάπου υπόσχεται ο Τσίπρας, ενώ τα κανάλια παιανίζουν τούρκικα πάθη  και καϋμούς…

Και αν οι οι ελληνόφωνοι κάνουν σήμερα  τα λιοντάρια είναι γιατί θέλουν να πιστεύουν πως ανήκουν (νομίζουν) σε φιλοϊσραηλινή ομάδα κρατών που περιλαμβάνει την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία – χώρες που «δεν ντρέπονται πλέον να εκφράζουν τη στήριξή τους για το Ισραήλ σε διεθνή φόρα». Αν αυτό σας καθησύχασε ή όχι, δεν έχει καμμία απολύτως σημασία καθώς  κανείς  δεν πρόκειται  να σας ρωτήσει σχετικά.. 

Αναλυτές αλλά και διπλωμάτες που παρακολουθούν για χρόνια την πορεία των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων μιλούν ανοικτά για «ατζέντα Κοτζιά»(σύμβουλος του Γιωργάκη μας…) στις νέες σχέσεις με το Τελ Αβίβ. Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι οι σχετικές αποφάσεις λαμβάνονται στο Μαξίμου κεκλεισμένων των θυρών και σε πολύ κλειστό κύκλο ανθρώπων (συμπεριλαμβανομένου του διπλωματικού Συμβούλου του πρωθυπουργού Βαγγέλη Καλπαδάκη) λόγω του μεγάλου πολιτικού κόστους που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ η συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.

Τώρα, μαθαίνουμε πως ο ελληνικός θαλάσσιος χώρος κρύβει κοιτάσματα μεγαλύτερα ακόμα και από αυτά που εντοπίστηκαν πρόσφατα. το 2012, στην ΑΟΖ του Ισραήλ (Λεβιάθαν) και της Αιγύπτου (Ζορ). Η πιό πρόσφατη μελέτη της Spectrum παρουσιάστηκε στο Λονδίνο και είχε τίτλο «Ένα θέαμα μέσα από τα μάτια του Ζορ: Η αναζήτηση του επόμενου σούπερ γίγαντα». Εάν τα συμπεράσματά της επιβεβαιωθούν, τότε νότια της Κρήτης κρύβεται ένας «θησαυρός» 600 δισ. δολαρίων, καθώς τα κοιτάσματα θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 10 δισ. βαρέλια.

Νοτιοδυτικά της Κρήτης και εντός της ΑΟΖ που ανήκει στην Λιβύη, εντοπίστηκαν ύφαλοι καρστικών ασβεστολίθων ανάλογοι με αυτούς που υπάρχουν γύρω από το Ύβωμα του Ερατοσθένη στην Κύπρο. Ο πρώτος ύφαλος εμφανίζει εξαιρετικές ομοιότητες με τον αντίστοιχο ύφαλο καρστικού ασβεστολίθου του κοιτάσματος Ζορ, ο οποίος έχει μήκος 10 χλμ. Οι δύο ύφαλοι φαίνεται με βεβαιότητα ότι κρύβουν μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο σημεία ερευνών απέχουν ελάχιστα από τη νοητή οριογραμμή που χωρίζει την λιβυκή ΑΟΖ από την ελληνική. Οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ρύθμισης του τριπλού σημείου της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος, Ιταλίας και Λιβύης. Χωρίς αυτή τη ρύθμιση ο τεράστιος πλούτος, που υπάρχει εκεί, θα μείνει ανεκμετάλλευτος.

Ο επανεντοπισμός των νέων κοιτασμάτων αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη γεωπολιτική και ενεργειακή σημασία της άτυχης Ελλάδας. . Με αυτό τον τρόπο λένε οι κατοχικοί στο «ξεκάρφωμα», θα πολλαπλασιαστεί το επενδυτικό ενδιαφέρον των παγκόσμιων πετρελαϊκών κολοσσών, ενόψει του νέου διαγωνισμού που θα προκηρυχθεί από το υπουργείο Ενέργειας, για τα θαλάσσια οικόπεδα σε Κρήτη και Ιόνιο.

Εννοείται υπό το παρόν καθεστώς κατοχής και ρευστοποίησης της άμοιρας πατρίδας, εν όσω κοιμόμαστε δεν υπάρχει καμμία απολύτως περίπτωση να κερδίσει κάτι ο γενοκτονούμενος ελληνικός λαός..Ακόμα  κι αν μέσα σε μιά τρέλα από το παρελθόν «κερδίσουμε» οι ηγεσίες  θα μας  πουλήσουν γιατι αυτό μόνο ξέρουν και μπορούν να κάνουν. Για ανεξάρτητο κράτος ούτε λόγος.. Δεν υπάρχει ελληνικό πολιτικό σχέδιο από την εποχή του αλυτρωτισμού. Τα όποια 600 δις ενεργειακό θησαυρό αν θα προκύψουν θα τα βάλουν οι «ατιμώρητοι» δήμιοι εκεί όπου έβαλαν και τα προηγούμενα δις και τρις.,. Αυτή την ώρα ξεφτυλισμένοι προδότες  παριστάνουν  τα λιοντάρια..

 

ΠΗΓΗ